avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... abuz sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

abuz sau nu?

n-am platit 2 rate leasing si mi s-a ridicat masina.am luat leg cu banca sa mi-o recuperez si sa platesc cei 2000 euro care trebuiau platiti pt achitarea integrala a masinii ,mi-au spus sa astept factura proforma pe care nu mi-au trimis-o in schimb mi-au vandut masina.ce-i de facut?X-(
Trebuie studiat contractul de leasing si vazut daca au dreptul sa vanda masina dupa doar doua rate neplatite daca nu actionat in instanta firma de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare masina farcas geanina farcas geanina Buna ziua, va rog cine poate sa ma ajute in legatura cu masina.Am achizitionat-o in leasing pe un contract de 5 ani pe data de 09.06.2011 trebuia sa termin de ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism ridicat de firma de leasing ContSters156350 ContSters156350 Buna ziua, firma de leasing cu care am incheiat un contract de leasing pt un autoturism, in anul 2007, a reziliat contractul in urma cu cateva zile, deoarece ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la firma leasing Simona F Simona F Buna ziua Firma unde lucrez a avut o duba Mercedes in leasing , insa din cauza neplatii ratelor , masina a fost recuperata de Tiriac .Pe site-ul lor am ... (vezi toată discuția)