Firma unde lucrez a avut o duba Mercedes in leasing , insa din cauza neplatii ratelor , masina a fost recuperata de Tiriac .Pe site-ul lor am vazut ca era afisata masina la vanzare la pretul de 20000 euro. Anuntul nu mai este la momentul de fata , pe site ,deci presupunem ca s-a vandut.
Dupa calculele noastre , suma care rezulta din adunarea ratelor care mai ramaneau de achitat pana la sfarsitul contractului, plus cele care nu s-au achitat, ajunge la 14.000 euro. Ceea ce ar insemna ca Tiriac-ul ar trebui sa ne restituie restul pana la 6.000 .
Cum am putea sa ne recuperam acesti bani ?
Parerea mea este ca nu puteti "recupera" nici un ban.
Autoutilitara nu era proprietatea dvs iar firma de leasing a vandut ceea ce ii apartinea.
In momentul in care contractul de leasing a fost reziliat pentru neplata ratelor , utilizatorul (firma la care lucrati) a pierdut orice drept cu privire la autoutilitara.
Apoi, era normal ca firma de leasing sa incerce sa vanda masina pentru a-si acoperi pierderile rezultate din contractul nefinalizat cu utilizatorul bunului.
Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirile persoanelor (fizice/juridice) implicate in discutie.
Multumesc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abuz sau nu?
aslon
n-am platit 2 rate leasing si mi s-a ridicat masina.am luat leg cu banca sa mi-o recuperez si sa platesc cei 2000 euro care trebuiau platiti pt achitarea ... (vezi toată discuția)