avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate Ralu_405

Activitate Ralu_405

Discuție Schita teren
Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren a carui forma are mai multe colturi. In schita din actele proprietarului sunt trecute doar lungimea si latimea maxima. Nu reiese amplasarea unui colt aflat pe la mijlocul terenului deci nu pot sti exact unde este terenul meu sau al vecinului. Este ok asa? Ce ar fi de facut? Multumesc
Răspuns la discuția Autorizatie impartire fluturasi
si pe mine ma intereseaza cat ar ajunge taxa...stie cineva? mersi
multumesc mult... ma bucur ca sunt indreptatita sa le reclam...
Da,
citez lit J, alineatul 2 : " alte elemente constituitive: 25% clauza de loialitate, diurna 25 lei, bonuri de masa"
Am lucrat cu contract de munca la un project based care a tinut 2 luni. data platii salarului a fost data de 10. a intarziat de fiecare data dar l-am primit totusi. pt bonuri, ne-am inteles ca le voi primi la sfarsitul proiectului. mi s-a incheiat contractul pe data de 11 septembrie iar pe data de 10 octombrie ar fi trebuit sa primesc bonurile de pe toata perioada proiectului inclusiv salariul aferent celor 11 zile din spetembrie. banii i-am primit, insa in legatura cu bonurile mi s-a spus ca nu are bani sa le comande si ca vor veni ele... eu vreau sa stiu daca am vreun drept sa le revendic la itm, sau faptul ca "nu are bani" ii da dreptul sa intarzie, ca a trecut deja o luna de cand trebuia sa le primesc.
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca angajorul este obligat ca intr-o anumita perioada de timp sa plateasca ( sa inmaneze) bonurile de masa care mi se cuvin conform contractului. Mi s-a terminat contractul la aceasta firma si mi s-a platit salariul care imi corespundea, insa nu si bonurile de masa. a trecut aproape o luna de cand ar fi trebuit sa le primesc si vreau sa stiu daca am dreptul sa le revendic
Multumesc