avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schita teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schita teren

Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren a carui forma are mai multe colturi. In schita din actele proprietarului sunt trecute doar lungimea si latimea maxima. Nu reiese amplasarea unui colt aflat pe la mijlocul terenului deci nu pot sti exact unde este terenul meu sau al vecinului. Este ok asa? Ce ar fi de facut? Multumesc

Alte discuții în legătură

Teren mai ingust in latime decat in acte ellaene ellaene Buna ziua.As dori sa lamuresc o problema ce am constatat-o la cateva luni dupa ce am cumparat o casa.Respectiv,desi in contract si in schita apare latimea de ... (vezi toată discuția)
Drumuri de acces pe ambele laturi alea unei parcele? CristiZXCV CristiZXCV Buna ziua, Am rugamintea sa imi oferiti un sfat pentru urmatoarea situatie: Detin un teren de forma dreptunghiulara de latime de 28 m si impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Drum satesc de 34m cat o autostrada adiSEME adiSEME Buna seara, va rog un sfat legat de o problema cu drum satesc. Detin teren 11.000 mp in intravilan, comuna jud Timis avand pe 3 parti drum (recent ... (vezi toată discuția)