avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate anakamelia

Activitate anakamelia

Buna ziua.
Am o mare rugaminte. Lucrez la o firma de pariuri sportive.Se face o promotie astfel:la un bilet jucat , se poate juca unul gratuit.
Intrebarea este -pentru valoarea biletului de pariere gratuit trebuie sa calculez 5% taxa de autorizare regularizata periodic?Trebuie declarata in Anexa 12?
Am mare nevoie de ajutor,va rog,trebuie sa raspund urgent la acest eintrebari, si nu am gasit nimic care sa m-ajute.
Multumesc mult de ajuto,anticipat.
MIHAI GRIGORE a scris:

Avocatnet este prietenul care la nevoie se cunoaste , amicul cu care ne confruntam opiniile si ideile , partenerul de joaca cand vrem sa ne distram , amanta cu care ne petrecem clipele uitand cum trec ceasurile, este creierul in ale carei sinapse ne regasim cu totii , cu bune si cu rele , cu ambitii si frustrari , cu bucurii si necazuri! Avocatnet este jocul in care suntem cu totii interconectati!
La multi ani AVOCATNET!
B-)

Am citat mesajul pentru ca mi s-a parut extraordinar.Asta nu inseamna ca celelalte sunt mai prejos.
Eu sunt "boboaca" pe acest site si nu-mi pot permite sa spun decat ca ce se-ntampla aici e aproape ireal.
Aveam o problema si aveam nevoie de ajutor, dar repede.Aici am gasit!
Am primit sfaturi intr-un timp atat de scurt dupa ce am postat si am si rezolvat problema.Multumesc d-lui zaharia 65_2
Este extraordinar!
Multumesc atat celor care administreaza si monitorizeaza aceasta activitate nemaipomenita cat si tuturor celor care renunta la macar un strop din timpul dumnealor pretios pentru a ajuta cu un sfat,o parere sau doar o vorba buna.
Sunt fericita ca am gasit aceasta comunitate si ca mi s-a permis sa fac parte din ea.
Uneori un moment de neatentie costa.Dupa ce-am platit mi-am dat seama ca era prescrisa.Dosarul a fost inregistrat la judecatorie pe 05.11.2009 iar scadenta ultimei rate a fost 01.09.2006.Am fost astazi sa vad dosarul de la arhiva si... in afara de cererea de chemare in judecata si copii dupa documentele transmise si mie, mai era doar o taxa platita de 42,6 lei si timbru judiciar de 1.5 lei, cu toate ca firma reclamanta mi-a comunicat telefonic ca au facut toate demersurile pentru stingerea litigiului si ca nu mai au nici-o pretentie.
Am depus intampinarea si am cerut judecarea si in lipsa, dar daca o sa pot ,o sa merg si la termen.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Chiar maine o sa fac asta.
Multumesc. Pot sa solicit judecarea in lipsa? Avocatii celeilalte parti au solicitat.
Buna ziua.
Va supun atentiei urmatorul caz si va rog sa-mi dati o mana de ajutor.
Am primit citatie pentru un dosar de dauna in legatura cu o restanta la un credit BCR.
Ultima rata avea scadenta la 01.09.2006 dar am uitat de ea(Asta e!).
Citatia este in sotita de: cererea de chemare in judecata, copii dupa contractul de credit, copie dupa un ordin de plata care are ca data 03.10.2006,cu care BCR ASIGURARI a achitat BCR suma restanta, un document de convocare pentru conciliere pe care eu nu l-am vazut pana acum (nu am primit asa ceva si nu am stiut ca mai am restanta), cu antet BCR ASIGURARI si o firma de recuperari creante.
Am contactat firma de recuperari , m-am lamurit asupra problemei, am achitat suma, am transmis copie dupa chitanta respectivei firme si am intrebat ce pasi urmeaza.
Mi s-a raspuns asa: ca firma prin avocati sai va stinge litigiul la judecatorie ,ca nu mai am nimic de plata , ca nu trebuie sa depun nimic la tribunal si asta este tot.
Intrebarea mea este: tinand cont de raspunsul firmei de recuperare si de faptul ca in citatie sunt obligata sa depun intampinare (termenul este 10.11.2009), ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc