MIHAI GRIGORE a scris:
Avocatnet este prietenul care la nevoie se cunoaste , amicul cu care ne confruntam opiniile si ideile , partenerul de joaca cand vrem sa ne distram , amanta cu care ne petrecem clipele uitand cum trec ceasurile, este creierul in ale carei sinapse ne regasim cu totii , cu bune si cu rele , cu ambitii si frustrari , cu bucurii si necazuri! Avocatnet este jocul in care suntem cu totii interconectati!
La multi ani AVOCATNET!
B-)
Am citat mesajul pentru ca mi s-a parut extraordinar.Asta nu inseamna ca celelalte sunt mai prejos.
Eu sunt "boboaca" pe acest site si nu-mi pot permite sa spun decat ca ce se-ntampla aici e aproape ireal.
Aveam o problema si aveam nevoie de ajutor, dar repede.Aici am gasit!
Am primit sfaturi intr-un timp atat de scurt dupa ce am postat si am si rezolvat problema.Multumesc d-lui zaharia 65_2
Este extraordinar!
Multumesc atat celor care administreaza si monitorizeaza aceasta activitate nemaipomenita cat si tuturor celor care renunta la macar un strop din timpul dumnealor pretios pentru a ajuta cu un sfat,o parere sau doar o vorba buna.
Sunt fericita ca am gasit aceasta comunitate si ca mi s-a permis sa fac parte din ea.