avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxa autorizare pariuri sportive 5%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxa autorizare pariuri sportive 5%

Buna ziua.
Am o mare rugaminte. Lucrez la o firma de pariuri sportive.Se face o promotie astfel:la un bilet jucat , se poate juca unul gratuit.
Intrebarea este -pentru valoarea biletului de pariere gratuit trebuie sa calculez 5% taxa de autorizare regularizata periodic?Trebuie declarata in Anexa 12?
Am mare nevoie de ajutor,va rog,trebuie sa raspund urgent la acest eintrebari, si nu am gasit nimic care sa m-ajute.
Multumesc mult de ajuto,anticipat.
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
anakamelia, utilizator

Alte discuții în legătură

Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Anexa 12 situatia lunara privind incasarile din organizarea de tip pariuri in cota fixa hg 870/2009 allyynnutza allyynnutza As avea o intrebare privind anexa 12 dmentionata in titlu.. unde anume se depune si cum se completeaza? va multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua , postasem recent pe forum despre problema mea .. pe ... Ella42 Ella42 Buna ziua , Postasem recent pe forum despre problema mea .. Pe scurt , lucrez la o firma de pariuri sportive care are contract de asociatiune cu una de ... (vezi toată discuția)