avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate catalina 5678

Activitate catalina 5678

numirea in calitate de curator special pentru un minor, lipsit de capacitate de exercitiu la semnarea actului de lichidare prin care se va stabili cota de contributie egala cu 1/2 a fiecarui sot cu privire la dobandirea bunurilor comune in timpul casatoriei, precum si la semnarea actelor procedurale pentru debaterea succesiunii tatalui defunct se face de autoritatea tutelara din cadrul primariei sau de instanta de tutela? ma puteti ajuta cu un articolr din legislatie? multumesc
x este angajat in functia contractuala de asistent personal pentru un minor , persoana cu handicap.
isi desfasoara activitatea program de 8 ore zilnic
in urma unei sesizari , s a constatat ca x nu era la locul de munca, ba mai mult era si presta activitate la o societate., minorul fiind lasat in grija unei persoane necunoscute
care sunt pasii legale si procedura pentru concedierea lui x
Buna ziua. As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema. Am un salariu net de aproximativ 1500lei. Am o rata la un car de 500 lei. Cand se face declaratia 112 care este venitul net care se trece. Doamnele de la contabilitate mi-au trecut restul de plata (1000), sustinand ca asa se face si este corect. Va rog sa mi dati o baza legala cum este corect, k s- a facut gresit dupa parerea mea. Multumesc frumos
Buna ziua! Sunt salariat la o societate de transport auto.in urma cu putin timp s-a constatat de catre angajator k am luat motorina cu cardu lui de alimentare , fara sa ma feresc de vreo camera si am bagat in masina personala(care o foloseam si in scop de munca).
acesta avand camerele cu nr masini mele personale, m-a chemat la cercetare disciplinara. am dat o nota explicativa (am scis e acea nota ca nu mi.au fost platite orele suplimentare niciodata, ca m.am folosit de masina si in scopuri de munca....si ca mereu i-am spus k sunt nemultuimit de salariul pe care il iau).
initial el mi-a spus ca n-o sa-mi mai dea salariul, dupa 2 zile venind cu salariul pe luna anterioara sami-l dea.
nu mi-a dat inca incetarea de munca, nu mi-a platit concediul ramas, nici salariul ramas de dat pentru 1/2 luna lucrata.
va rog sa ma sfatuiti cum trebuie facut, sau daca el mi-a dat salariul... mai departe care ar putea fi consecintele.