BUNA SEARA. Am o societate din 96 care a functionat pana in 2001 , afost suspendata activitatea3 ani dupa care nu a mai functionat. contabila mi-a depus actele si bilanturile la financiar dar eu nu am mai depus si la registru com. in sperata ca voi scapa de ea. acum surpriza am de plata la fisc cu titlu de executare silita 930 ron reprez forfetaru pe 5 luni. Ce ma sfatuiti sa fac si care e procedura sa scap de firma?-nu are datori la stat ci doar catre asociat . CARE SUNT PASI? va multumesc
buna ziua. Astazi in parcarea unui supermarket am in tors masina pe o trecere de pietoni . la o distanta de 0,5m de un client cu un carucior.acesta a scos o legitimatie pe care a inceput sa o fluture si sa-mi aduca jigniri si insulte fara a-l provoca cu vreo remarca . apoi a venit spre mine cu intentia de a ma lovi. am plecat fara sa-l provoc. pot face o sesizare politiei? ne facem dreptate cu pumnul?
era o legitimatie de politie
socrul meu era angajat la o societate care nu ii platise salariu de 4-5 luni ,in ultimile 2 luni a fost in CM timp in care a si decedat, mentionez ca nici in perioada CM nu a primit salariu. Acesti bani nu i-a primit societatea?pe CM? acum societatea ne solicita copie dupa certificatul de deces pentru incheierea cartii de munca. la intrebarea noastra de salariile restante ni sa raspuns sec ca societatea nu mai are nici o obligatie financiara fata de raposat! Mentionez ca nu am primit nici un ajutor financiar nici de la stat nici societate. VA RUGAM INDRUMATINE! va multumesc anticipat!
tatal meu a cumparat in cote egale cu fratele meu o casa cu teren aferent. Fratele meu a decedat si prin hotarare judecatoreasca unul din nepoti a devenit propietar pe jumatate. La moartea mamei nepoti au cedat dreptu la mostenire mie. Dupa moartea tatalui meu acestia nu vor sa-mi cedeze,in urma discutiilor am ajuns la o intelegere:-eu renunt la partea de casa ce-mi revine din ambele mosteniri, iar ei renunta la pamantul la care au dreptu dupa moartea tatalui meu. Pe scurt ei raman cu toata casa , eu cu jumatate din pamant . mentionez ca pe aceasta jumatate de pamant cu acordu parintilor mei mi-am construit o casa. CUM PUTEM REZOLVA ACESTA SITUATIE? VA MULTUMESC ANTICIPAT Dupa dezbaterea succesiuni se face cumva intabulare si cadastru apoi partajul voluntar?