avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Activitate mariadana

Activitate mariadana

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii care trebuie parcursi pentru inchiderea unei firme(comert) si care este pocedura pentru lichidarea stocului de marfa,iar in cazul in care nu se vinde marfa, cum se poate inchide firma.Si care este perioada de timp cea mai scurta in care se poate finaliza tot.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Puntru realizarea importurilor extracomunitare trebuie depuse la finante anumite documente sau doar inregistrata firma la ANV?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Discuție declaratia 101
O societate infiintata in 2010(scutita de plata impozitului minim),depune declaratia 101 pe intreg anul 2010 sau doua declaratii 101?Mentionez ca societatea nu a realizat profit.
Multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția asociat unic si angajat
Primele doua luni salariul a fost conform functiei si studiilor, dupa care vazand ca treaba nu-mi merge cum ma asteptam am facut modificare de salariu din iunie si luna trecuta, cand am dus statul de plata la ITM am fost atentionata.
Toate firmele sunt supuse contractului colectiv de munca?
Nu e logic sa inregistrezi bani in societate ca sa poti sa-ti platesti salariu.care-i logica?
Daca asociatul este angajat la propria firma, pe post ce necesita studii superioare, dar societatea poate sa suporte doar salariul minim pe economie( soc. infiintata recent), e vreo problema ca apare 600 ron pe statul de plata?
multumesc anticipat pentru raspuns.