avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lichidare stoc.Inchidere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lichidare stoc.Inchidere firma

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii care trebuie parcursi pentru inchiderea unei firme(comert) si care este pocedura pentru lichidarea stocului de marfa,iar in cazul in care nu se vinde marfa, cum se poate inchide firma.Si care este perioada de timp cea mai scurta in care se poate finaliza tot.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Lichidare societate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua,V-asi ruga un sfat la o situatie cu care ma confrunt. Am o soc. com srl. care detine in proprietate un spatiu comercial unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Bilant lichidare societate cu stoc marfa starcopit starcopit Sunt in faza de radiere a unei mici firme (srl) care din 2009 nu a mai avut nici un fel de activitate fiind suspendata iar apoi lichidata in vederea ... (vezi toată discuția)
Vremuri de criza vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua! Am o soc com . si datorita vremurilor actuale ,si a concurntei de piata create (gen supermarketuri) ,v-asi ruga sa-mi dati un sfat autorizat care ... (vezi toată discuția)