As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca pe perioada CCC angajata beneficiaza de zile de concediu de odihna. Stiu ca pe perioada concediului de sarcina/lauzie angajata beneficiaza de CO, dar nu am gasit ca ar beneficia si pe perioada CCC (cand CIM e suspendat).
Daca mama alege varianta de CCC pt 1 an cf. art. 2 (a) OUG 111/2010, teoretic ea trebuie sa revina la locul de munca dupa 11 luni (1 luna obligatoriu se transfera tatalui, care sa presupunem ca renunta la ea - cf.art. 4^1 din normele de aplicare a OUG 111/2010).
CCC fara plata poate fi solicitat angajatorului dupa ce copilul implineste varsta de 1 an (cf. art. 6 OUG 111/2010).
Ce se intampla cu acea luna in care mama nu primeste (nu are dreptul la) indemnizatie CCC dar nici nu poate depune cerere pentru concediu CCC fara plata pt ca inca nu a implinit copilul 1 an?
Banuiesc ca poti sa faci cerere la angajator pt CCC fara plata chiar daca nu a implinit copilul 1 an, dar nu ar fi cf. legii si ma gandesc ca ai 1 luna neacoperita ca vechime in munca si stagiu de cotizare.
Am o firma cu activitatea suspendata. Masina care apartine societatii a fost avariata, s-a dat dauna totala.
Firma de asigurari trebuie sa imi plateasca despagubirea. Epava (ceea ce a ramas din masina) se vinde de pe societatea mea, prin societatea de asigurari, catre o terta societate comerciala (asa este procedura de la asigurari).
Intrebare: in conditiile in care registrul comertului imi va reactiva firma peste 6 luni (ca asa sunt termenele acum la registru) - eu cum pot face vanzarea epavei?
Cum pot incasa despagubirea?
Firma de asigurari a gasit deja un cumparator pentru epava, si m-a anuntat ca trebuie sa le trimit contractul de vanzare-cumparare cu terta societate ca sa imi incasez si restul despagubirii.
Am intrebat si la Administratia Financiara si mi s-a spus ca trebuie sa astept pana in iunie - si eu chiar nu pot sa cred ca nu se poate face nimic.