avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate paciurca

Activitate paciurca

1. Asa zisul pieton a fost legitimat de celalalt politist
2. In PV nu este trecut nici un martor
3. Chiar daca ma racaie la matze ca dupa 30 de ani de soferie si cu un dosar impecabil, m-au facut doi mucosi de politai, inchid postarea si le urez ca din banii de amenda sa-si cumpere prezervative ca sa nu aiba mostenitori cu asa tinuta etica si morala ca ei. O seara buna in continuare.
PS Scuze Admin daca am sarit calu'
Fac o precizare echpajul era de la Brigada rutiera. In PV nu este mentionat ca ar fi fost inregistrata video contraventia.
Nu era MCV echipat cu camera video, era un echipaj al politiei locale. Se pare ca pe stalpul de iluminat de langa unde erau, este montata o camera de supraveghere, fiind ca am fost avertizat de existenta ei. Luand-o logic: ce conducator auto poate fi atat de pr...t sa nu acorde prioritate pietonilor cand are la 2 lungimi de masina 2 politisti care se uita la el ?
Buna seara,
Rog sfatuiti-ma cum sa procedez !
Mi s-a retinut permisul pe 30 zile + bonus 4 puncte amenda pentru urmatoarea situatie:
- strada cu sens unic cca 70 metri, 2 benzi inguste, banda din stanga pentru circulatie normala, banda din dreapta parcare masini perpendicular pe axul strazii. Trecerea de pietoni la 10 metri de capat. Viteza pe care o aveam nu era mai mare de 20 km/h. Masina de politie cu 2 agenti ,,parcata'' (panda) in capatul strazii cu fata spre sensul meu de mers. Inainte de trecerea de pietoni era parcata masina unui distribuitor (un vw caddy parca). Dupa ce am trecut de trecerea de pietoni am fost oprit si mi s-a retinut permisul pentru neacordare de prioritate a unui pieton pe care din unghiul lor de vedere (a politistilor) era pe trecere si...sa ma ierte Dumnezeu, nu m-am nascut SuperMan sa vad prin tabla unei masini daca e cineva dincolo de ea...
Ce fac depun plangere? Am vreo sansa sa-mi recuperez permisul?
Multumesc !
Va multumesc pentru lamuriri si va urez o seara buna in continuare.
Buna ziua,

La raspunsul dumneavoastra si la pct.1 si la pct. 2 - Nu a fost cazul.

Referitor la intrebarea de mai sus revin cu amanunte:
Absolventul, in perioada dintre bacalaureat si intrarea la facultate, adica cele 60 de zile, nu a depus la AJOFM o cerere de somaj, lucru pe care nu l-am regasit stipulat in Legea 76/2002. ( logic atat timp cat stii ca esti viitor student )
Renuntarea la facultate nu il readuce la obiectul art. 17. alin. (2), lit. a) din lege.
Are sau nu are dreptate functionara de la AJOFM sa refuze dosarul de somaj fiind ca nu s-a depus o cerere de somaj din partea absolventului, in perioada celor 60 de zile de la absolvire ?

Va multumesc,
Buna ziua,
O intrebare scurta: un absolvent de liceu intrat la facultate (buget) si care renunta la studii dupa 3 luni, din motive obiective, poate avea dreptul la indemnizatia de somaj ?

Va multumesc anticipat,
Va multumesc si dumneavoastra pentru sprijinul acordat. Se pare ca atunci ,, Cind Dumnezeu iti da o palma, inveti Biblia pe de rost'' . Tocmai citeam C.p.p., C.p.c. si C.P. Cu stima.
Domnule Avocat, va multumesc pentru informatie.