avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... introducerea de camere de filmat in sediul politiei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

introducerea de camere de filmat in sediul politiei

Am o invitatie la Politie pentru lamurirea unei reclamatii. Intrebarea este: legal, pot sa am asupra mea o camera video si sa inregistrez propria declaratie?
Cel mai recent răspuns: paciurca , utilizator 13:01, 25 Martie 2010
Teoretic, da daca sunt indeplinite disp. art.91 ind.1-3 C.proc.pen. dar trebuie sa aveti autorizarea motivata a judecatorului, la cererea procurorului care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala.
Se aplica si disp. art.91 ind.4 C.proc.pen.
Domnule Avocat, va multumesc pentru informatie.
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
paciurca, utilizator
cermak gruianu a scris:

Teoretic, da daca sunt indeplinite disp. art.91 ind.1-3 C.proc.pen. dar trebuie sa aveti autorizarea motivata a judecatorului, la cererea procurorului care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala.
Se aplica si disp. art.91 ind.4 C.proc.pen.

colegul meu are dreptate.. teoretic.. in practica, vi se interzice expres intrararea in sediul politiei cu camere de filmaare si inregistrare audio video fara acceptul judecatorului
Va multumesc si dumneavoastra pentru sprijinul acordat. Se pare ca atunci ,, Cind Dumnezeu iti da o palma, inveti Biblia pe de rost'' . Tocmai citeam C.p.p., C.p.c. si C.P. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.i bodoga bodoga interceptarile telefonice sunt probe la dosar (vezi toată discuția)
Proba proces penal inregistrare audio kostin69 kostin69 in cazul unei infractiuni de amenintare cu bataie, loviri/vatamari corporale, se poate folosi ca proba o inregistrare audio. Este necesara o expertiza tehnica ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio - proba in instanta? andrei_coma andrei_coma Buna, spuneti-mi va rog, inregistrarea audio facuta cu telefonul mobil sau cu reportofon este considerata proba in instanta intr-un caz penal sau nu? va ... (vezi toată discuția)