Am fost executat silit de o banca am vorbit cu executorul si neavand nimic al meu am ajuns la un acord sa pun in fiecare luna suma de 300 lei,in ultimile 2 luni nu am mai avut sa depun 300 si am depus 250 lei ce mi se poate intampla?va rog nu ocoliti intrebarea mea
In luna ianuarie 2011 a venit la mine acasa un reprezentant de la primarie impreuna cu un reprezentant de la o firma de salubrizare un politist comunitar si inca un domn care nu stiu cine este ca nu stiu cu ce se ocupa prin primarie sa ma oblige sa fac contract cu firma de salubrizare in val de 15 lei lunar sau sa platesc o taxa de 300 lei pe an ca asa a hotarat consiliul local,nu am facut contract nu am platit taxa si dupa aproape o luna mia venit prin posta un proces verbal precum ca ma amendeaza cu suma de 250 ron pe motiv ca nu am vrut sa ma supun sa fac contract cu un serviciu pe care nu-l folosesc domnul de mai sus era citat ca martor in acel proces verbal pe care lam primit.un proces verbal care la fapta comisa am o liniuta fiind facut mai dupa ureche ca de in primarie decat neamurile au intrare nu conteaza ca are 2 clase.Mentionez ca nu am aruncat vreodata ca as fi aruncat gunoi pe domeniul public.Este posibil sa fiu obligat sa faci contract cu o firma daca mie numi foloseste?Cum ramane cu dreptul la libera exprimare?
as dori si eu un raspuns la urmatoarea intrebare:ce procent se opreste din salariu la o executare cu poprire pe salariu?se poate face oprire de 2 ori pe luna"avans si lichidare"?ce suma se popreste la un salariu de 690 net?:(:(:(:(:(
Am lucrat la o firma de paza din Bucuresti si aveam obiectiv la METRO Ploiesti am fost dat afara conform art 55 lit b pe data de 5 05 2010,cand mi-am ridicat ultimi bani in data de 18 05 2010 mia fost oprita suma de 250 ron pe motiv ca asa vrea patroana.Contractul de munca semnat in data de 07 11 2009 mia fost schimbat si semnat de altcineva in data de 06 01 2010,cartea de munca la o luna dupa ce mia incetat contractul de munca este tot in biroul de la Metro.Am aflat de la colegii corora lea venit extrasul de cont de la pensia privata ca nu sa platit nimic la stat.Am fost la itm Ploiesti sa fac o plangere si cei de acolo miau spus ca nu apartin de ei si sa fac la itm Bucuresti(eu fiind din prahova)ceea ce am facut si nu miau dat nici un raspuns.Spuneti-mi va rog ce trebui sa fac pentru a-mi recupera cartea de munca?