avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de salubritate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de salubritate

In luna ianuarie 2011 a venit la mine acasa un reprezentant de la primarie impreuna cu un reprezentant de la o firma de salubrizare un politist comunitar si inca un domn care nu stiu cine este ca nu stiu cu ce se ocupa prin primarie sa ma oblige sa fac contract cu firma de salubrizare in val de 15 lei lunar sau sa platesc o taxa de 300 lei pe an ca asa a hotarat consiliul local,nu am facut contract nu am platit taxa si dupa aproape o luna mia venit prin posta un proces verbal precum ca ma amendeaza cu suma de 250 ron pe motiv ca nu am vrut sa ma supun sa fac contract cu un serviciu pe care nu-l folosesc domnul de mai sus era citat ca martor in acel proces verbal pe care lam primit.un proces verbal care la fapta comisa am o liniuta fiind facut mai dupa ureche ca de in primarie decat neamurile au intrare nu conteaza ca are 2 clase.Mentionez ca nu am aruncat vreodata ca as fi aruncat gunoi pe domeniul public.Este posibil sa fiu obligat sa faci contract cu o firma daca mie numi foloseste?Cum ramane cu dreptul la libera exprimare?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:46, 21 Februarie 2011
Contesati procesul verbal si puteti face plingere penala pentru abuz in serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare aliice aliice primaria comunei unde locuiesc a facut un contract cu o firma de salubrizare pentru adunarea deseurilor menajere de la fiecare imobil al comunei. Pentru acest ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat ContSters329143 ContSters329143 Am primit de la Primarie un proces verbal prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc 144 lei taxa habitat. Acesti bani am inteles ca merg la ... (vezi toată discuția)
Taxă de salubrizare copii denisaLU denisaLU Bună ziua. Azi a venit o reprezentantă de la firma de salubrizare cu care lucrează primăria ca să înnoiască contractele cu locuitorii pentru colectarea ... (vezi toată discuția)