Am primit de la Primarie un proces verbal prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc 144 lei taxa habitat. Acesti bani am inteles ca merg la Urban pt curatenia orasului. Nelamurirea mea este urmatoarea: eu am contract cu Urbanul cu 01.06.2015 caci pana acum nu mi s-a ridicat nici o galeata de gunoi si tot de la ei am o instiintare precum ca nu am nici un debit la ei. Atunci eu la cine sunt datoare??? Este corect si legal ceea ce mi se intampla? si daca nu, cum as putea rezolva problema? sa depun contestatie sau ce sa fac? as vrea sa stiu si legea in baza careia mi s-a calculat suma respectiva... daca ma puteti ajuta. Multumesc!
Taxa de habitat a fost introdusă ca implementare a unui program ISPA de colectare, transport ,depozitare gunoi și se calculează pe persoană. în funcție de venit.
Socotesc că de fapt această taxă ar trebui plătită de către firmele de salubrizare nu de cetățeni, dar nu fac eu legile.
Taxa habitat
Okta43
Buna ziua,
Am o casa de vacanta in comuna Valea Lunga, Dambovita. Acum cateva zile am primit prin posta o scrisorica cu titlul \\"Titlu executoriu numarul ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat
eugen2011
Am o casa de vacanta unde platesc factura de lumina odata la 3 luni( asa am facut contractul cu furnizorul de electricitate dupa ce mi-a verificat actele sa ... (vezi toată discuția)