Buna ziua ,
Cat timp poate dura de la depunerea dosarului in instanta pana la momentul in care stii daca ti-a fost acceptat sau nu? Exista un termen minim sau maxim? Cum pot afla
daca avocatul a depus acest dosar sau nu?
Multumesc pt. raspuns,
Problema e ca, declarativ, doreste o solutinare pe cale amiabila insa faptic nu face nimic, iam adus la cunostinta pretentiile mele atat verbal cat si scris in plangerea facuta la OPC ulterior si printr-un e-mail ca si raspuns la un e-mail din partea lui si ......liniste totala. Pot fi acestea o somatie in adevaratul sens . Cum pot proba ca a luat cunostinta de acestea.
Buna ziua,
Am contractat cu o PFA executarea unei mobile de bucatarie in data de 7 dec. 2013 si am achitat un avans cerut de el circa 75% pentru achizitionarea materialelor fiind asigurat ca acestea exista in nuantele alese de mine. Ar fi trebuit finalizata in data de 20 dec. 2013. In 21 dec. ma anuntat ca blat la culoare nu exista convingandu-ma telefonic ca sa i-mi caut alta culoare ca aceea nici macar nu se fabrica. De atunci amanari peste amanari , a confectionat ceva din ea insa cu mari deficiente in proiectare si executie .Am cerut sa remedieze problemele pe cheltuiala lui sau sa-mi returneze banii si sa -si ia mobila. Mia raspuns ca asa ceva nu se poate si ca imi remediaza problemele pe cheltuiala mea, 2% nemultumiti pentru el nu conteaza , si ca ma anunta el cand are dispozitia necesara sa finalizeze lucrarea. M-am adresat Protectiei Consumatorului unde banuiesc ca are pe "cineva" si de unde am primit un raspuns evaziv cum ca nu sunt parte in contract si nu pot interveni in vreun fel si sa ma adresez instantei.
Ma poate ajuta cineva cu pasii ce trebuie urmati pentru ami recupera bani ?
Ca nou venit in comunitate am si eu bineinteles o problema ?
Poti fi concediat ( desfacere disciplinara a CIM ) doar pe motiv ca au auzit ei ca intentionezi sa iti cauti alt loc de munca ? " Ce faceti ? Plecati voi ,sau va dam "Noi" afara ?"
Si inca ceva : Ti se poate micsora salariul de incadrare (de baza ) prevazut in CIM fara acordul tau (act aditional , notificare ,e.t.c. ) .
Multumiri !