avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de curgere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de curgere

Buna ziua ,
Cat timp poate dura de la depunerea dosarului in instanta pana la momentul in care stii daca ti-a fost acceptat sau nu? Exista un termen minim sau maxim? Cum pot afla
daca avocatul a depus acest dosar sau nu?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 09:29, 21 Ianuarie 2015
nu stiu la ce va referiti cand Spuneti " acceptat". Nu sunt dosare care sa nu fie înregistrate. Verificați ecrisul instantei la care știți ca trebuia introdus dosarul, dupa nume, si apare ca înregistrat, dc a fost introdus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se(mai) poate face? mb_mihaela mb_mihaela Am impreuna cu inca 24 colegi un litigiu de munca cu fostul angajator. In acest sens an apelat la un avocat sa ne reprezinte in instanta pentru a ne recupera ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la tribunal Elena1201 Elena1201 Buna ziua, I-am cerut avocatului meu sa-mi comunice nr-ului dosarului depus de dansul la tribunal, pentru a-l putea verifica si eu pe portalul justitiei. ... (vezi toată discuția)