avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate ciobanuma@yahoo.com

Activitate ciobanuma@yahoo.com

Discuție divort
In cazul in care solicit ajutorul parintilor pentru a ma sustine financiar pana imi voi gasi un loc de munca , ce sanse a-si avea de-a castiga custodia copilului?
Discuție divort
A-si putea sa aman divortul in cazul in care a vost amanat deja de 2 ori pana acum. Pe 25 luna aceasta va fi o alta infatisare , tin sa mentionez ca cererea de divort a depus-o sotul de comun acond, eu daca ma opun cu definitivarea divortului si cerand inca un termen credeti ca o sa imi dea acest termen?
Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ,deoarece eu momentat nu am nici un venit si o locuinta stabila, condintia fiind sa-mi vad copilul ori de cate ori vrea fetita cat si eu. La inceput a fost deacord dar acum situatia s-a schimbat . Nu vrea sa-mi mai dea voie de a-mi vedea fetita si la telefon sa vorbesc cu ea e din ce in ce mai rar. In conditiile acestea nu mai sunt deacord de-a ramane fetita in ingrijirea lui, de aceea doresc sa stiu ce sanse am de a castiga custodia copilului. Va multumesc anticipat.

A-si putea sa aman divortul in cazul in care a vost amanat deja de 2 ori pana acum. Pe 25 luna aceasta va fi o alta infatisare , tin sa mentionez ca cererea de divort a depus-o sotul, eu daca ma opun cu definitivarea divortului si cerand inca un termen credeti ca o sa imi dea acest termen?