Multumesc pentru informatie dar nu am gasit nicaieri in ordin ca daca am cazut la proba practica sunt nevoit sa mai dau inca odata sala asa ca va rog sa-mi indicati numarul articolului unde este specificat aceast lucru. Va multymesc
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca am picat la oras este obligatoriu sa mai dau o data sala si daca puteti sa-mi spuneti si actul normativ unde este stipulat aceasta. Va multumesc
Buna ziua. Sunt sofer bugetar si pana in octombrie am beneficiat de stimulente iar acum mi-a venit reincadrarea. -salariu de baza majorat cu 15% -o suma compensatorie permanenta(pentru ore suplimentare) majorata cu 15% sporul de vechime majorat cu 15% iar de stimulent nu mai se scrie nimic in ordinul de reincadrare cu toate ca in legea 285/2010 art.1 alin.5 spune ca si sumele compensatorii cu caracter tranzitoriu se majoreaza cu 15%.Va rog dati-mi un sfat.Va multumesc
Buna seara. Va rog sa -mi spuneti cum poate fii recuperata o suma de bani cistigata in instanta prin sentinta irevocabila si anuntata la executorul judecatoresc caruia i-am platit onorariul dar acela care imi datoreaza aceasta suma este student si nu lucreaza si nu apare in evidentele finantelor.Va multumesc.