de ce dureaza foarte mult modificarea, sau eliberarea unui nou titlu de proprietate datorita unei greseli de scriere (In loc de Gheorghe e scris Ghiorghe). Cei de la primarie miau spus k poate dura si 2 ani. Bunicul meu este in varsta am avut grija d el si acum vrea sa imi vanda prin act de vanzare cumparare tot ce are (casa si teren), am facut cadastrul tot insa problema titlu de proprietate are acea greseala si nu pot continua ce am inceput pana la modificarea titlului. Este normal sa dureze aproximativ 2 ani, in conditiile in care dupa un an poate sa moara si nu ma aleg cu nimic, dupa ce am avut grija de el aproximativ 4 ani.
Ce pot face locuitorii unei comune al caror islaz va fi concesionat de primarie pe o perioada de 45 de ani pentru construirea unui aerodrom. Mentionez ca exista acte care certifica ca acel islaz apartin acelor oameni.
Care este instanta de judecata competenta sa solutioneze contestatia asupra unei decizii de pensionare, tinand cont ca Art. 87 din legea nr. 19/2000 nu mentioneaza care este acea instanta competenta. Si care este sectia la care se judeca? ms
ms de incurajari, asa am sa procedez, practica am inceput sa facem inca din primul an, dar din semestrul 2 o sa avem pe cineva care sa se ocupe de noi mai indetaliat, momentan am fost la o curte de apel si am asistat la un proces, categoric foarte multe nu am inteles deoarece nu am parcurs foarte multa materie si nici nu am studiat dreptul procesual penal si dreptul penal dar pentru a-mi face o idee a fost bine. Ms mult de sfaturi:D=D>
Eu, in prezent, sunt student la Drept si m-ar interesa sa stiu daca dupa ce am luat examenul de intrare in barou trebuie sa dai bani celui care te invata meseria de avocat sau el are obligatia sa te invete fara sa-ti perceapa o taxa pentru efortul depus pentru a deprinde aceasta meserie? multumesc anticipat