avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizie de pensie - instanta competenta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie de pensie - instanta competenta

Care este instanta de judecata competenta sa solutioneze contestatia asupra unei decizii de pensionare, tinand cont ca Art. 87 din legea nr. 19/2000 nu mentioneaza care este acea instanta competenta. Si care este sectia la care se judeca? ms
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 30 Decembrie 2010
Tribunalul - Sectia litigii de munca, de asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de contestatie privind decizia de pensionare elconst elconst Buna ziua! Recent, am primit decizia de pensionare si am constatat ca nu mi-au fost luate in calcul toate veniturile pentru care s-a platit contributia de ... (vezi toată discuția)
Unde pot face contestatie impotriva deciziei de respingere, la casa de pensii sau la tribunal? SERBAN MIHAI2003 SERBAN MIHAI2003 Am primit decizie de respingere la pensionare limita de varsta cu reducerea varstei datorate gr.I pe legea 19/2000 si doresc sa stiu daca fac contestatie la ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)