avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... model de contestatie privind decizia de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

model de contestatie privind decizia de pensionare

Buna ziua!

Recent, am primit decizia de pensionare si am constatat ca nu mi-au fost luate in calcul toate veniturile pentru care s-a platit contributia de asigurari sociale , desi am prezentat adeverinte care atesta acest fapt. Ca urmare, in temeiul art 87 din Legea nr.19/2000, intentionez sa contest decizia de pensionare. Intrucat nu stiu ce trebuie sa contina o astfel de contestatie, va rog sa ma ajutati cu un model de contestatie privind decizia de pensionare.

Multumesc,
Elena
Cel mai recent răspuns: elconst , utilizator 22:10, 8 Iulie 2009
Nu exista propriu-zis un model dar va ofer citeva indicatii
Domnule Presedinte
Subsemnatul....domiciliat, contest decizia nr.... a Casei de Pensii..... din data de .... intrucit nejustificat nu s-au retinut urmatoarele venituri (alte sporuri salariale) etc. la calcularea pensiei
Umreaza descrierea situatiei de fapt ,adica cit timp ati lucru pe ce perioada unde, grupa de mucna etc.
In drept va puteti intemeiat pe art. 87 din legea nr. 19/20000
Probez cele afirmate cu inscrisuri .......
Depun copie pentru comunicare
Semnatura
Domnului Presedinte al Tribunalului .......
Aceste actiuni sunt scutite de taxa de timbru. Cerea se adreseaza Tribunalului sectiei de litigii de munca si asigurari socviale. Succes
Multumesc foarte mult. Daca nu va cer prea mult, va rog sa-mi mai furnizati urmatoarele informatii:
-ce inseamna "copie pentru comunicare"?
- inscrisurile pot fi depuse in copie (originalele au fost predate casei de pensii)?

Mii de multumiri
- "copie pentru comunicare" - celalalt exemplar al cererii de chemare in judecata si inscrisurilor anexate, care se inmaneaza odata cu citatia paratului
- da
Multumesc ffffffff mult. Imi sunt de mare ajutor indicatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)
Grupe de pensionare in radiologie mariabanica mariabanica Buna seara!As avea o rugaminte,poate reusiti sa ma ajutati!Am lucrat 38 de ani in sanatate,sectia radiologie!M-am pensiomat la limita de varsta,iar casa de ... (vezi toată discuția)
Model contestatie decizie pensie tribunal 2019 Luiza Teo Luiza Teo Buna ziua. Mama mea a depus cererea pentru pensie anticipata partial pe data de 03.09.2019 si a primit decizia in data de 14.11.2019. Metionez ca la data ... (vezi toată discuția)