Bună seara.Am și eu o întrebare. În luna Decembrie 2014 am urmat cursul de motostivuitorist ,acel curs a fost plătit de companie,acum eu vreau sa plec și compania mă pune sa plătesc contravaloarea cursului.Eu la angajare în 2013 nu am fost înștiințat ca dacă voi pleca în decurs de ....luni trebuie sa plătesc contravaloarea cursurilor.Dacă nu plătesc nu primesc legitimația în original.Diploma de absolvire am primit-o.Ce pot sa fac în acest caz?
Am stat acasa in concediul pt cresterea copilului 2 ani si cind m-am prezentat la munca m-au anuntat ca incepind cu ziua urmatoare sunt in preaviz 15 zile dupa care m-i se desface contractul de munca .Motiv ca nu mai este de lucru.Au procedat corect cu mine sau a fost un abuz?
Sotia mea a nascut pe 04.10.2008,din data de 05.08.2009 a intrat in concediul medical plus cele 46 zile obligatorii,pina pe data de 05.12.2008.Din data de 05.12.2008 nu a mai beneficiat de salariu de la locul de munca ci a beneficiat de indemnizatia pt cresterea copilului.Ea beneficiaza de indemnizatie din data de 05.12.2008.Indemnizatia este cumva timp de doi ani?Sau pina face copilul doi ani?Sotia mea cind se poate intoarce la munca,cind implineste copilul doi ani(04.1
0.2010) sau cind implineste doi ani de la indemnizatie,adica in 05.12.2010?Va multumesc.Adrian Raileanu Brasov