avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Activitate allex2maf

Activitate allex2maf

Răspuns la discuția mostenire
Si inca o situatie: bunica mea a decedat acum 2 ani, singurul mostenitor e tatal meu.In ce situatie pot vinde in locul lui, in conditiile in care el e dispus sa faca asta.
De ce acte am nevoie de la el, sau ce altceva trebuie sa fac?
Răspuns la discuția mostenire
sunt divortati!
Discuție mostenire
Buna ziua,

Tatal meu detine 30% din casa+pamant.Care ar fi procedura legala ca sa treaca totul pe numele mamei sau al fratelui meu, in conditiile in care el este de acord cu lucrul acesta?

Va multumesc!
Discuție intrebare
va rog un sfat!
Tatal meu si-a parasit familia acum 10 ani, dupa cativa ani mama a reusit sa divorteze de el ,''in lipsa''lui.Nu stiu daca e mort sau viu, nu a platit pensie alimentara, a disparut si atat.Bunica mea, mama lui, a murit de curand si si-ar fi dorit ca tot ce are sa ramana pentru noi si nu pentru el dar nu a avut timp sa schimbe actele casei.Intrebarea mea e :daca e el trecut ca si mostenitor iar noi copiii lui avem drepturi la acel loc?
Răspuns la discuția Datorie din 2000, prescrisa?
multumesc!
cel mai mult ma sperie aceste notificari care au venit la adresa veche, unde locuiam atunci, si mult timp nici nu am stiut de ele ca exista .
am o datorie la orange din 2000.in tot acest timp am mai primit 2 sau trei notificari prin posta dar nu am semnat nimic de primire si nici nu am vorbit cu nimeni . de curand firma de recuperari EOS mi-au trimis acasa o notificare prin care jic ca ma dau in judecata daca nu platesc debitul de 1800 lei , format din datoria initiala 300lei + penalitati cica. va rog un sfat ai mei sunt disperati!
datoria nu se prescrie ? ce pot sa-mi faca in acest caz ?precizez ca nu am nimic pe numele meu.
Va multumsec anticipat!!