avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate sweetface

Activitate sweetface

Buna ziua, am o intrebare, pentru persoana cu handicap grav se poate angaja parintele acesteia pe perioada determinata in functia de asistent personal, multumesc.
Buna ziua! Daca copilul împlinește vârsta de 2 ani in data de 26 Noiembrie eu cand ar trebui sa ma reîntorc la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie?
Buna ziua! Am o rugăminte, copilul meu împlinește vârsta de 2 ani in data de 26 Noiembrie 2017, iar pentru a beneficia de stimulentul de inserție va trebui sa reîncep activitatea la locul de munca in data de 26 Septembrie 2017?
Răspuns la discuția contract de intretinere
Vă mulţumesc pentru răspunsul acordat.:)
Răspuns la discuția eliberare certificat de deces
Vă mulţumesc pentru răspunsul acordat. :)
Rog un raspuns cu privire la eliberarea unui certificat de deces din Germania. Unchiul meu domiciliaza in Germania, in cazul in care va inceta din viata eu cum voi putea procura acel certificat de deces???:(
Buna ziua tuturor! Am si eu o intrebare, in cazul in care am incheiat cu unchiul meu un contract de intretinere, respectiv doresc sa obtin o autorizatie de demolare/construire de la primarie, am nevoie de acceptul unchiului meu??? Deoarece, in momentul cand am vrut sa-mi schimb actul de identitate, respectiv mutatia la adresa unde sta intretinutul,mi-au cerut o declaratie autentificata la notar, prin care intretinutul isi da acceptul cu privire la mutatie.#-o
Cine poate să-mi spună cu exactitate dacă se vor mai susţine examene de admitere în magistratură, începând cu anul 2011, deoarece se zvoneşte iedeea că vor fi concursuri de admitere doar în INM???? #-o
În cazul în care prin concurs, în luna ianuarie 2009 am promovat examenul pentru functia de consilier juridic asistent la primarie pe o perioada determinata de 2 ani de zile, de asemenea după o perioadă de 7 luni de zile am fost trasferată la o alta instituţie, Prefectură, pe perioada nedeterminată. Întrebarea mea este dacă pe viitor, în momentul când voi acumula cei 5 ani minim, voi avea posibilitatea de a mă înscrie la examenul de admitere in magistratură sau barou?:stunned:
În cazul în care prin concurs, în luna ianuarie 2009 am promovat examenul pentru functia de consilier juridic asistent la primarie pe o perioada determinata de 2 ani de zile, de asemenea după o perioadă de 7 luni de zile am fost trasferată la o alta instituţie, Prefectură, pe perioada nedeterminată. Întrebarea mea este dacă pe viitor, în momentul când voi acumula cei 5 ani minim, voi avea posibilitatea de a mă înscrie la examenul de admitere in magistratură sau barou? :stunned: