avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare certificat de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare certificat de deces

Rog un raspuns cu privire la eliberarea unui certificat de deces din Germania. Unchiul meu domiciliaza in Germania, in cazul in care va inceta din viata eu cum voi putea procura acel certificat de deces???:(
Cel mai recent răspuns: sweetface , utilizator 11:51, 13 Decembrie 2010
trebuie sa contactati primaria de la ultimul domiciliu
Vă mulţumesc pentru răspunsul acordat. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de punere in posesie - succesiune jackiss jackiss Buna seara! Bunicul meu a decedat in urma cu 1 an, mostenitori directi fiind eu ( ca nepot, mama fiind decedata de 20 ani, eu fiind singurul copil) si unchiul ... (vezi toată discuția)
Trebuie act de deces? koko2010 koko2010 Cum se procedeaza in cazul dezbaterii unei succesiuni in urmatoarea situatie: persoana decedata era in varsta( in jur de 80 ani) si nu a avut copii sau frati. ... (vezi toată discuția)
Drept semnătură asupra unui minor Alex 1986 Alex 1986 Bună ziua, cum pot solicita dreptul de semnătură asupra unui minor pentru reînnoirea pașaportului și altor acte necesare. Minorul locuiește cu mine de ... (vezi toată discuția)