Suntem 2 colegi care am lucrat intr-o multinationala si am fost disponibilizati conform legii 65 al 1....restructurare,restrangerea activitatii,etc. Acest lucru s-a intamplat in luna martie si ni s-a spus ca daca activitatea isi va reveni vom fi rechemati din somaj sau macar instiintati ca este loc vacant si ca vom avea prioritate la reangajare. Acest lucru nu s-a intamplat si la inceputul lunii mai s-a organizat interviu pentru 1 post si a fost angajata o alta persoana. Este normal? Este corect ? Eu as fi vrut sa ma intorc.:((
Buna! La data de 1 noiembrie am intrat in concediu pt cresterea copilului. Am facut toate demersurile inainte: preaviz 15 zile, comisie pt inventar( sunt gestionar) inventar cu predare,etc. Mai aveam de luat 5 zile de concediu si mi s-a transmis ca nu mi se platesc si am sa le efectuez dupa 2 ani. E NORMAL?? Au facut ei inventarul si au facut o ...... ca as putea sa le cer de 10 ori garantia inapoi. Ma rog de ei sa imi dea garantia inapoi si tot ma amana. Am avut ore suplimentare si nu mi le-au platit; au zis ca dupa ce ma intorc(dupa 2 ani) imi vor da zile zile libere in contul orelor suplimentare. E CORECT??? Au acusi 2 saptamani de cand am trimis actele la Bucuresti si nici acum nu mi-a venit dosarul pe care trebuie sa-l depun( cu cat il depun mai tarziu imi vin si banii mai tarziu) E NORMAL?