avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neacordarea unor drepturi la intrarea in Concediu pt. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neacordarea unor drepturi la intrarea in Concediu pt. cresterea copilului

Buna! La data de 1 noiembrie am intrat in concediu pt cresterea copilului. Am facut toate demersurile inainte: preaviz 15 zile, comisie pt inventar( sunt gestionar) inventar cu predare,etc. Mai aveam de luat 5 zile de concediu si mi s-a transmis ca nu mi se platesc si am sa le efectuez dupa 2 ani. E NORMAL?? Au facut ei inventarul si au facut o ...... ca as putea sa le cer de 10 ori garantia inapoi. Ma rog de ei sa imi dea garantia inapoi si tot ma amana. Am avut ore suplimentare si nu mi le-au platit; au zis ca dupa ce ma intorc(dupa 2 ani) imi vor da zile zile libere in contul orelor suplimentare. E CORECT??? Au acusi 2 saptamani de cand am trimis actele la Bucuresti si nici acum nu mi-a venit dosarul pe care trebuie sa-l depun( cu cat il depun mai tarziu imi vin si banii mai tarziu) E NORMAL?
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 16:55, 10 Noiembrie 2009
Nu inteleg de ce a existat un preaviz. Inteleg ca sunteti in continuare angajata lor.

Zilele de CO neefectuate nu se platesc decat la parasirea companiei. Le veti efectua la revenirea din CIC.

Cu privire la celelalte probleme nu ma pricep si nu ma pronunt.
In ceea ce priveste concediu de odihna este corect nu au cum sa vi-l plateasca decat daca incetati contractul de munca.
Garantia la fel conform legii vi se va inapoia in momentul incetarii contractului sau modificarii functiei (o functie pt care nu se opreste garantie).

Preavizul nu inteleg de ce a existat unul.
orele suplimentare ar fi trebuit sa vi le plateasca.
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
titiana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare vaspet vaspet Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum trebuie procedat in momentul in care angajatorul refuza in mod sistematic sa plateasca orele suplimetare (zile de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada pravizului deea_nov deea_nov E posibil ca salariatul sa beneficieze de concediul de odihna in perioda preavizului? Adica daca mai are 15 zile de CO poate sa le consume in perioada de ... (vezi toată discuția)
Preaviz adina25 adina25 Buna seara,am si eu o intrebare,astazi am aflat ca angajatorul m-a concediat si ca mi-a lasat o demisie la munca sa o semnez(asta cu toate ca el e cel care ma ... (vezi toată discuția)