avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate eugen petrina

Activitate eugen petrina

In zona de actiune a indicatorului '' DEPASIRE INTERZISA AUTOVEHICULELOR DESTINATE TRANSPORTULUI DE MARFURI'' acestora li se interzice sa depaseasca; A- orice vehicul ; B- vehicule fara motor + mopede ; C -vehicule fara motor,mopede,motociclete fara atas.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PS.sunt in domeniu si doresc un raspuns de profesionist (nu o parere) cu articol de lege(daca se poate)
Pun intrebarea deoarece unele persoane ,autori de carti in domeniu, de site-uri,interpreteaza in mod diferit in general codul rutier , cat si indicatorul in speta. ( unii sustin varianta A,altii B altii C.) Din cate stiu ,codul rutier este o lege nu o biblie.
Cetatean roman cu permis cat. B obtinut in romania dar preschimbat in englez doresc adaugare de noi categorii. Intrebare: Trebuie sa-l preschimb din nou in romanesc in vederea sustinerii examenului sau este suficienta o traducere legalizata? va multumesc. va rog un raspuns si pe mail.
Răspuns la discuția Verde intermitent vs. verde
Buna ziua. Problema "verde intermitent" este foarte clara(cred ca a vrut sa vada cate versiuni de a explica aveti).Problema grava (confuza) privind PRIORITATEA ,o constituie art.59 pc.2 ,care anuleaza toate celelalte articole.Nici pct. 1 nu este clar pentru ca nu face precizarea fata de cine pierde prioritatea tramvaiul.Ce parere aveti?
Doresc un comentariu nu citat.Va multumesc
Am cumparat casa in 1985 cu un teren inprejmuit de 14 ari .Initial s-a intabulat casa cu cei 250 m.patrati aferenti constructiei.Pentru diferenta de teren am platit o taxa anuala / m.patrat. Terenul respectiv a apartinut fostului CAP.iar fostii proprietari l-au primit ca brat de munca. Ce modalitati de intabulare ar fi?.