In anul 2008 am cumparat o barca din Anglia,am adus-o in Romania si am inmatriculat-o (platind absolut tot ceea ce tinea de taxe la momentul respectiv).dupa cateva luni am vandut-o. Astazi am primit o citatie sa ma prezint la directia vamala Galati unde m-i sa comunicat ca trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare pt ambarcatiunea pe care am inmatriculat-o in 2008.Mentionez ca la directia de finante Galati pana azi nu aveam nimic de platit.(nu mi-a venit nici o instiintare acasa). Va rog sa imi spuneti daca e normal ce se intampla(sa platesc dupa 2 ani taxa si dobanda aferenta cca.2000ron)
salut.ma poate lamuri cineva?#-o
sunt in somaj pana pe 12 feb.sunt insarcinata din 24 aug,deci acum am 24sapt si 2zile. am avut prob cu sarcina si am fost internata in spital de 2 ori.de pe 17 oct pana pe24noi si de pe 28 noi pana pe25 dec.concediile medicale le-am dus la fortele de munca(somaj)unde am lasat cartea de munca si carnetul de somaj.in toata aceasta perioada nu am mai fost l-a semnat luna de luna deoarece doamna de acolo a spus ca nu e necesar.banii de somaj mi-au venit acasa dar nu 4mil ca lunile trecute.intr-o luna 2 mil,in alta 4 si,in alta iar 2mil.deci niciodata nu a fost o suma constanta.
intrebarile mele sunt..
1beneficez de indemnizatia de crestere a copilului?
2cele 67 zile de concediu se pun in continoarea(prelungirea)somajului din 12 feb pana pe 20 aprilie?
3din sapt 32 de sarcina,adica 29 martie am dreptul la prenatal?
sper sa ma lamureasca cineva deoarece nu inteleg nimic cand citesc legile si nu ma pot deplasa la somaj sa vb cu cineva direct iar prin telefon nu are nimeni rabdare sa vb cu mine.
multumesc :)
sunt in somaj pana in luna februarie.in luna septembrie am intrerupt somajul pt 12 zile deoarece am plecat din tara.la intoarcere am aflat ca sunt insarcinata si am avut niste probleme.am fost internata 17 zile in spital dupa care am primit 15 zile de concediu medical,pe care il pot prelungi deoarece am iminenta de avort .sunt insarcinata in 11saptamani si ar trebui sa nasc la jumatatea lunii mai. vreau sa stiu cite zile de concediu pot lua si daca beneficez de indemnizatia de cresatere a copilului