avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficez de indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficez de indemnizatia de crestere a copilului?

sunt in somaj pana in luna februarie.in luna septembrie am intrerupt somajul pt 12 zile deoarece am plecat din tara.la intoarcere am aflat ca sunt insarcinata si am avut niste probleme.am fost internata 17 zile in spital dupa care am primit 15 zile de concediu medical,pe care il pot prelungi deoarece am iminenta de avort .sunt insarcinata in 11saptamani si ar trebui sa nasc la jumatatea lunii mai. vreau sa stiu cite zile de concediu pot lua si daca beneficez de indemnizatia de cresatere a copilului
Cel mai recent răspuns: tutulyna , utilizator 19:57, 11 Noiembrie 2009
1. Concediul medical intrerupe si suspenda perioada de somaj care se reia dupa incetarea concediului medical.
2. Din somaj puteti intra in CCC care, le fel, intrerupe si suspenda perioada de somaj.
3. Concediu medical luati atat cat este nevoie, asta stie medicul mai bine.
Multa sanatate!
eram in dubii cu de intreruperea de 12 zile
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ccc pt persoanele aflate in somaj marianabrt marianabrt buna tuturor,intrebarea mea este urmatoarea,sunt in somaj pana in luna decembrie 2010 si tocmai ce am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani,ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in al 2-lea concediu de crestere copil? kalyla kalyla am fost in concediu de crestere copil pana la 20 februarie 2011,la data aceasta aflandu-ma deja la a2a sarcina in 5 luni;angajatorul mi-a facut reintegrarea in ... (vezi toată discuția)