avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters111875

Activitate ContSters111875

Răspuns la discuția Facturi neinregistrate
Este vorba de facturi la cartele telefonice pe aparat facturile nu au fost inregistrate in jurnalul incasari si plati ele erau trimise prin posta iar la noi nu au ajuns acum noi am facut o solicitare financiara la ei si m am trezit cu facturi neinregistrate
Buna ziua va rog sa ma ajutati intr o problema am un magazin alimentar si in urma unor verificari facute de noi am descoperit ca am cateva facturi neinregistr are de 3ani ce ma sfatuiti sa fac ca sa le pot inregistra cum sa procedez sa le inregistrez si apoi sa scad valoarea lor pe casa de marcat sa atasez o nota explicativa suma de pe facturi la un loc este destul de marisoara 'sa scad toata suma odata ce ma sfatuiti sa fac
Va multumesc din suflet#-o
bana ziua va rog sa ma ajutati cu o mica problema am un magazin mixt pe if si vreau sa fac un contract de inchirire auto de pe persoana fizica pe if si nu gasesc modelul poate cineva sa mi trimita un model ca cei de la trezorerie mi au spus ca gasesc pe google multumesc
Discuție carnete cec
in anul 1997 parintii mei au depus la cec pe copii mai multe carnete de 5000 lei dupa revolutie nimeni nu i au mai dat acesti bani inapoi mai poate face ceva ca sa si recupereze cumva banii munciti la tinerete daca da la cine se poate adresa va multumesc
Discuție acte urbanism
buna tuturor.ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa fac sa ies din acesta situatie .am construit in urma cu 2 ani o camera de 4/4cu autorizatie de la primarie cu proect si toate taxele platite. acum vreau sa deschid un magazin si trebuie sa schim certificatul de urbanist care este pe anexa casa(acesta camera) si sa trec pe magazin mixt. de la primarie m au trimis sa le aduc un extras din cartea funciara iar acolo mi au zis sa merg la primarie si sa le aduc un act de finalizarea constructiei , de la primarie mi au dat si un act care scrie ca este certificat de extindere a constructiei noi mai avem langa acesta constructiei o casa batranesca care este a noastra pe acte iar cu toate acestea cei de la finante ne spun ca trebuie sa chem acasa un proiectant si sa mi faca cadastru pe acesta cladire.eu va intreb daca eu am proiectul facut de proiectant primaria accepta acesta constructie iar eu nu urmeaza sa o vand trebuie neaparat sa mai fac si cadastru pamantul de sub cladire este intabulat va multumesc ,:sorry:
Discuție ACT DONATIE
Buna seara
Am si eu o problema legata de un act de donatie.
Eu si sotul meu ne am casatorit in urma cu 7 ani ,iar dupa 2 ani soacra mea i,a donat sotului meu prin act de donatie cu scutire de raport o parte din casa. Acum dupa 5 ani ne ameninta cu stricarea actului de donatie. Mentionez ca noi am renovat casa batraneasca,am mai costrui 2 camere si multe altele. Va putea strica actele chiar daca este un act cu scutire de raport si la toti ceilalti frati 3 le a dat acelasi fel de acte . Va rog sa mi spune-ti daca va reusi acest lucru si ce putem face noi sa nu pierdem acest proces.