avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte urbanism
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte urbanism

buna tuturor.ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa fac sa ies din acesta situatie .am construit in urma cu 2 ani o camera de 4/4cu autorizatie de la primarie cu proect si toate taxele platite. acum vreau sa deschid un magazin si trebuie sa schim certificatul de urbanist care este pe anexa casa(acesta camera) si sa trec pe magazin mixt. de la primarie m au trimis sa le aduc un extras din cartea funciara iar acolo mi au zis sa merg la primarie si sa le aduc un act de finalizarea constructiei , de la primarie mi au dat si un act care scrie ca este certificat de extindere a constructiei noi mai avem langa acesta constructiei o casa batranesca care este a noastra pe acte iar cu toate acestea cei de la finante ne spun ca trebuie sa chem acasa un proiectant si sa mi faca cadastru pe acesta cladire.eu va intreb daca eu am proiectul facut de proiectant primaria accepta acesta constructie iar eu nu urmeaza sa o vand trebuie neaparat sa mai fac si cadastru pamantul de sub cladire este intabulat va multumesc ,:sorry:

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie calin72 calin72 Buna Ziua, am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am o casa la tara mostenire de la bunici(casa a fost construita din fostul ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatie de constructie pentru modificarile deja facute unei case? georgemarcu69 georgemarcu69 Istoric: In 2007 am cumparat casa in care locuiesc. In titlul de proprietate si cadastru figura cu o camera si bucatarie, dar ea avea trei camere, hol, ... (vezi toată discuția)
Extindere/modificare destinatie imobil - punere in legalitate! logoash logoash Buna seara, Am o mare rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta: - am mostenit un imobil care apare in acte atat in Extrasul CF cat si in evidentele ... (vezi toată discuția)