Buna ziua !
Administratorul societatii la care lucrez a dezvoltat o aplicatie mobila pe care doreste in viitor sa o vanda prin intermediul Goole Play. Deoarece pana in acest moment nu am avut situatii asemanatoare, iar ceea ce am gasit pe internet referitor la aceasta speta este ambiguu, as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat din punct de vedere contabil/fiscal.
Va multumesc !
Un angajator va incheia un contract de prestari servicii cu o firma din Germania. Ulterior, angajatii firmei din Romania vor merge in Germania pentru a executa lucrarile.
Administratorul spune ca nu vrea sa se " incurce " nici cu detasarea nici cu delegarea si ma intreba daca mai exista vreo alta cale legala pentru ca muncitorii sa isi faca treaba acolo, dar totusi sa fie platiti si sa apara pe stat ca si cand ar munci in Romania, dar nici sa nu aiba probleme in cazul unui control ITM.
Ii pot sfatui in alt sens ? Va multumesc anticipat !
Buna seara tuturor. Sunt o novice in ale resurselor umane si " am dat cu nasul " de o mica problema. Am un angajat care a lucrat la aceasi firma timp de aproximativ 1 an si 6 luni, dar istoricul lui arata cam asa :
Contract pe perioada determinata 01.12.2007 - 01.02.2008
Decizie de incetare
Contract nedeterminat intre 02.02.2008 - 01.12.2008
Decizie de incetare
Contract nedeterminat 15.04.2009 - 31.10.2009
Decizie de incetare prin desfintarea postului.
Intrebarea mea este urmatoarea, angajatul poate beneficia de somaj de la aceasta firma, chiar daca a avut o intretupere intre 01-12.2008-15.04.2009 ? Se ia in considerare vechimea de un an la o singura firma sau in campul muncii ?