avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate go79

Activitate go79

Răspuns la discuția DELAPIDARE.????
Clientul??,,,:stunned: S-a ales cu o mama de bataie si cateva amenintari, din parte oameniilor ''lui sefu''.....mai multe nu stiu nimic.,,,Adevarul e ca sunt dintr-un oras unde dreptatea e de partea celor cu ''multi bani''..#-o
Răspuns la discuția DELAPIDARE.????
Nu s-a luat nici un ban.
Discuție DELAPIDARE.????
buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ca si cum eu las fi ajutat sa castige.eu doar am dat de 2 ori restart la ruleta care avea obiceiul si in alte datii sa se blocheze,si trebuia sa facem acelasi lucru.am fost la declaratii,, cazul a ajuns la procuror am fost auditata dupa care s-a trimis cazul inapoi la politie. de 11 luni nu mai stiu nimic.nu am bani de avocat,...ma poate acuza de delapidare cum au spus???? e posibil sa am cazier fara sa stiu??va multumesc
Răspuns la discuția Actiune in Tagada Paternitatii
DA este pe numele meu...
Buna ''din nou'';)..Daca deschid procesul inainte de a implini minorul 6 luni ,cu 10 zile sunt in avantaj??? am auzit ca daca trec 6 luni de la nastere iar eu numai pe urma deschid procesul,,copilul va purta numele meu chiar daca nu e al meu???:-/
Mutumesc pt raspuns:yes:.intentionez sa deschid procesul.dar am vrut sa stiu la ce sa ma astep.stiind ca ea refuza testul.chiar si divortul sper sa mi se acorde,,daca am martori oculari ca m-a inselat.#-o
BUNA.sunt Ionut si as dori sa ma ajutati cu o problema. m-am casatorit anul trecut in octombrie,pt ca prietena a ramas gravida.in februarie s-a nascut copilul iar dupa putin timp am aflat ca sotia are o relatie extraconjugala de mai multi ani cu mai multi barbati. intrebarea este ,,copilul e pe numele meu,iar ''sotia''nu vrea sa faca testul adn.mia spus clar ca nu se prezinta,,spune ca nu are bani de drum...si alte scuze. instanta o poate obliga sa faca testul????daca nu e al meu cum aflu?nu vreau ca copilul sa poarte numele meu daca nu e al meu....VA MULTUMESC..