Bine v-am regasit...
Trebuie sa va spun ca am fost la itm timisoara,mi-au confirmat faptul ca sunt angajat din data de 1/04/2010,desi eu am muncit di 08/2009,si la sesizarea mea voi primi un raspuns in 30 zile...
Au trecut 35........si eu ma aflu in acelasi stadiu: nu am fost remunerat,nu am semnat vreun act de eliberare din functie,demisie,anulare a cim....nimic.
Ma aflu si intr-o criza cum niciodata nu am mai cunoscut,deci nu incape vorba de cheltuiala prin instante.
Poate un sfat.......
Ok ,am sa merg ,iar in cazul in care sunt angajat cu forme legale,ce ar trebui sa fac in continuare?
Si in legatura cu celelalte intrebari,imi puteti da un raspuns?
P.S/Pana acum am primit salariul la timp,conform conventiei verbale dintre noi,cu exceptia ultimei lunii tin sa mentionez ca niciodata nu am primit catre a semna freun fluturas sau alt document de primire a sumelor.Va rog luminati-ma !!! ce pot face in continuare?!
Buna
Incerc sa fiu scurt si concis:
Invocand ca proba de furt din gestiune, inregistrarile de la o o camera video instalata in magazin fara stirea mea,seful meu m-a trimis acasa suspendand orice relatie de munca.Refuza sa imi plateasca drepturile salariale(am semnat C.I.V dar nu posed niciun exemplar).Nu am primit, semnat,niciun preaviz sau demisie.
In filmare se vede cum intr-adevar bag o bancnota in buzunar,insa noi avem o conventie verbala bazata doar pe incredere ca atunci cand am nevoie de diverse sume,in lipsa sa, pot lua apoi i-i scriu intr-un caiet de datorii si reglam contul la salar, iar in ziua cu filmarea,inainte de eveniment chiar am avut o discutie in legatura cu faptul ca as avea nevoie de 50 ron.
Intrebari: e legala aceasta concediere?:sorry:imi pot recupera in vreun fel drepturile banesti?Cum?Ma poate acuza de furt?
Buna ziua.As dori un sfat in legatura cu situatia ce urmeaza: M-am casatorit cu O.M. in 2000,casatorie din care a rezultat o fetita.In 2004 am divortat,un divort efectuat rapid,prin prezenta si acord comun,custodia fetitei revenindu-mi mie.Tot in 2004 m-am recasatorit cu G.S.,stabilindu-mi domiciliul la acesta,in Bucuresti.Constatand ca nu ne putem intelege ca familie,de comun acord,in 2006 ne-am separat,eu intorcandu-ma la.......primul sot,O.M. in Timisoara stabilindu-mi domiciliul la acesta.Toate ok,insa diferentele de domiciliu,create de plecarea mea de la Bucuresti,unde a si avut loc a doua casatorie,ma face sa imi pun intrebari asupra complexitatii procesului de divort in eventualitatea intentarii de catre mine.Mentionez ca G.S. se declara de acord cu desfacerea casatoriei dar nu doreste sa cheltuiasca bani.Sincer si eu imi doresc acelasi lucru avand in vedere criza financiara prin care trecem cu totii.Deci care ar fi calea cea mai simpla si putin costisitoare.este neaparata nevoie de avocat?Singura nu as putea? Care ar fi pasii,procedura?Va multumesc , Corina G.(Postez aceasta speta de pe un alt cont decat al meu.Am avut probleme cu logarea.)
Buna ziua.....Corina G. sunt,danny_sad fiind sotul care a postat un subiect de pe userul meu....Ulterior si-a creat si el un cont.....
Nu am predat gestiunea in nici un fel pur si simplu mi-am luat cele mele si am plecat,de inventariere nici nu incape vorba...
problema e ca ,dupa cum am relatat,demisia deja am scris-o si semnat-o sub santajul mai sus amintit,cu martor,respectiv fosta colega, de serviciu in acea zi.Avand in vedere conditiile,oare o plangere impotriva lor ar mai creea vreun efect pozitiv in ceea ce ma priveste?
Nu pot decat sa va FOARTE MULTUMESC tuturor.Pot sa spun ca am moralul oarecum pe plus dupa ce am citit optiunile,k sa zic asa.Maine dimineata voi merge cu avocatul la politie si....doamne ajuta,am convingerea ca adevarul iese intotdeauna la suprafata iar dreptatea primeaza.....Multumesc inca odata ptr promptitudine.Nota zece ......Danny_sad(Corina G.)