avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate stanelenica

Activitate stanelenica

multumesc,dar tot nu sunt lamurita daca pot sa iau si concediu in continuare si indemnizatie de handicap,de la noi nu te lamureste nimeni,ei zic ca nu se poate dar mie mi se pare ca s-ar putea dar nu vor sa zica
Buna,sunt o mamica care are un copil cu grad de handicap grav si sunt in concediu de maternitate prelungit pana la 3 ani(acum expira cei 3 ani).As dori sa stiu daca prelungesc concediul pana la 7ani as putea lua si indemnizatie pt.copil(mentionez ca pana acum nu am luat numai banii de concediu 600lei)sau tot asa numai concediu,sau pot sa trec pt.indemnizatie pe cineva din familie(sora mea)?Si daca nu e mai bine sa trec pe asistent personal? Nu prea inteleg legea si as dori o solutionare a problemei daca se poate,adica daca se poate lua in paralel si concediu si indemnizatie?Va multumesc anticipat.
va multumesc mult
Va multumesc,dar daca noi suntem acum de acord sa ne dea fratele o suma de bani pt partea tatalui si mama trece averea pe el ,dupa moartea ei mai avem parte si de acolo sau nu?
Tatal meu a murit recent si mama a vrut sa vb de mostenirea din partea tatalui,adica fratele nostru sa ne plateasca o anumita suma si mama sa treaca totul apoi pe numele lui.Suma este prea mica si nu sunt de acord si ce ar trebui sa facem?Dupa moartea mamei daca trece pe el totul noi nu mai avem parte de acolo si nu trebuie sa fim si noi de acord?Trebuie facuta succesiune neaparat acum dupa moartea tatalui,si la ce ne ajuta ?Si cum se imparte partea lui de avere,cat revine fiecaruia(mama si trei copii) si dupa asta mama are dreptul sa isi vanda partea fara sa fim noi de acord?
Sotul meu este plecat in Franta si eu vreau ca el sa faca procura pt.copii ca sa pot sa merg cu ei acolo in vacanta,cum trebuie sa faca si unde la notar sau consulat si sa vie si valibil nu sa ne trezim la granita ca nu ne lasa sa trecem.Va multumesc anticipat.
am fost cu copilul in varsta de 5ani in spital si la externare mi-a zis ca nu imi da concediu medical,cum se face asta?nu se mai da ?este limita de varsta pt. copii?
Deoarece fetita mea a inplinit 5luni,as dori sa stiu si eu cand se dau banii de indemnizatie,dosarul fiind depus ininte cu 2zile de a se suspenda contractul meu de la firma .Pana acum nu am primit nici o decizie si nici o confirmare ,de aceea as dori sa stiu cand vin acesti bani ca am si eu nevoie ,si de altfel toate mamele au ....