avocatPetre a scris:
pai, daca nu aveti avocat si va jucati de-a justitia? prostia se plateste.. angajati avocat sa vada el ce se mai poate face. dupa ureche nu merge
:( imi pare rau, chiar nu ma joc de-a justitia, doar sa ma aflu in treaba. Actiunea a carei sentinta a fost casata dar intre timp si pusa in executie inainte de a ramane definitiva si irevocabila nu eu am initiat-o... si a trebuit sa deschid actiunea de contestatie la axecutare pentru ca nu mi s-a parut corecta punerea sa in executie inainte de recurs. Totusi s-a executat aproape integral pt ca dezbaterea s-a prelungit ft mult din cauza actiunii de protest al magistratilor... pana sa se pronunte instanta pt suspendare, aproape ca mi s-au luat toti banii
apoi, puneti-va (daca puteti) in locul omului simplu care traieste dintr-un salar de bugetar de la baza piramidei (de dascal) de pe o zi pe alta. Raspunsul e simplu deci,
nu am avut bani si nu am nici in continuare...
Sunt nevoita sa citesc eu CPC in loc sa angajez un avocat... dar da, daca nu esti "expert" in domeniu, nu stii cum trebuiesc interpretate toate articolele... de aceea mai intreb. Cine da o informatie doar pe bani nu e obligat sa raspunda...
Elevii nu ne platesc, dar raspundem cu placere la intrebarile lor, pentru ca asta inseamna ca sunt interesati de ceea ce le spunem