avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate corinalovely

Activitate corinalovely

Va multumesc.
Buna Ziua
am si eu o nelamurire si as aprecia raspunsurile exacte la subiect:
Fratele meu a divortat si minorul de 4 ani a fost incredintat prin custodie comuna ambilor parinti dar cu domiciliul la tata (fratele meu).
Sotia lui e plecata din tara de 3 ani si vine doar de 3-4 ori pe an in medie cate o saptamana-doua...deci in total e in tara vre-o 2 luni...in tot acest interval fratele meu si mama se ocupa de cresterea si ingrijirea minorului...
Custodie comuna??? inteleg drepturile mamei dar cum poate avea custodie comuna o persoana care-si vede copilul de 3 ori pe an cate o saptamana???
Ne dorim o custodie unica a fratelui meu...
Mai putem face ceva in acest sens, eventual un recurs acum dupa ce s-a pronuntat sentinta???
Avem sanse sa castige fratele custodia unica sau toate procesele se vor finaliza cu aceeasi custodie comuna?
Scuzati-ma dar e hilara situatia din moment ce prin custodie comuna se intelege drepturi egale in cresterea, educarea si ingrijirea minorului, prin deciziile luate asupra bunastarii lui....Toate aste se pot face in scurtele ei vizite de cateva zile pe an?
Mi-as dori sa stiu ce sanse avem cu un nou proces pt custodie unica.
Va multumesc anticipat.
Corina
Va multumesc mult pt raspunsuriile concrete si la subiect.
buna ziua....sunt si eu intr-o situatie delicata deoarece nu mai am posibilitatea platii la un credit bancar.....am scos 30000euro pe 30ani cu rata 220euro pe luna, am achitat un an dar nu mai am posibilitatea platii, vreau sa renunt la apartament, de la banca mi sa spus k doar dak gasesc pe cineva sa merg cu el la banca sa faca o refinantare k sa achite din creditul meu si sa ramana cu rate el...in fine... am inteles k va scoate apartamentu la vanzare, dar sigur pretul din prezent nu va acoperi datoria si pe viitor ma va urmari dak detin proprietati, conturi, mosteniri, opriri pe salariu, etc..... intrebarile mele sunt.... dupa decesul mamei, apartamentul ei o sa-mi revina mie k mostenire, banca poate sa il urmareasca, sa puna ceva..sechestru..pana achit eu suma, sau....alte tertipuri de ale bancilor pt a ma face sa le achit diferenta???????? datoriile astea dupa cat timp se sterg, daca se sterg vreodata???? dak mama trece apartamentul ei pe numele fiicei mele, poate sa o urmareasca banca pentru neplata ratelor mele dupa ce va fii majora???? va multumesc anticipat si astept raspuns cu nerabdare
Răspuns la discuția imprumut bancar
Multumesc pt raspunsuri...
Apartamentul luat prin credit e pe numele fratelui...mama are apartament proprietate personala la care suntem mostenitori eu si fratele...Pe mine ma interesa daca mama pate trece apartamentul dansei pe numele nepoatei(fiica fratelui) ca sa fie ea ce-a care-l mosteneste ar avea vre-o consecinta negativa din partea bancii care s-ar repercurta impotriva nepoatei(fiicei rau platnicului) si apartamentului lasat ei de mama?
Discuție imprumut bancar
Buna Ziua
Fratele meu a facut un imprumut bancar pt a-si cumpara un apartament acum un an. In prezent e in imposibilitatea achitarii ratelor bancare...ceea ce urmeaza presupun ca e executarea silita. Intrebarea mea este in conditiile unei executari silite imi imaginez ca va fi urmarit toata viata de banca in eventualitarea unei viitoare mosteniri, in cazul de fata apartamentul mamei:
daca apartamentul mamei nu va figura pe numele lui ci pe al copilului lui banca are vre-un drept? adica vor trage si mostenitorii lui repercursiuniile?