Buna Ziua
am si eu o nelamurire si as aprecia raspunsurile exacte la subiect:
Fratele meu a divortat si minorul de 4 ani a fost incredintat prin custodie comuna ambilor parinti dar cu domiciliul la tata (fratele meu).
Sotia lui e plecata din tara de 3 ani si vine doar de 3-4 ori pe an in medie cate o saptamana-doua...deci in total e in tara vre-o 2 luni...in tot acest interval fratele meu si mama se ocupa de cresterea si ingrijirea minorului...
Custodie comuna??? inteleg drepturile mamei dar cum poate avea custodie comuna o persoana care-si vede copilul de 3 ori pe an cate o saptamana???
Ne dorim o custodie unica a fratelui meu...
Mai putem face ceva in acest sens, eventual un recurs acum dupa ce s-a pronuntat sentinta???
Avem sanse sa castige fratele custodia unica sau toate procesele se vor finaliza cu aceeasi custodie comuna?
Scuzati-ma dar e hilara situatia din moment ce prin custodie comuna se intelege drepturi egale in cresterea, educarea si ingrijirea minorului, prin deciziile luate asupra bunastarii lui....Toate aste se pot face in scurtele ei vizite de cateva zile pe an?
Mi-as dori sa stiu ce sanse avem cu un nou proces pt custodie unica.
Va multumesc anticipat.
Corina
Conform tuturor teoriilor mele si a practicii mele, in egala masura, ceea ce este va ramane asa in acest caz.
Tatal are copilul si este suficient.
Si daca il avea mama era la fel.
Custodie comuna
duda teodora
buna ziua ma numesc mihaela si in anul 2018 fostul iubit m-a dat in judecata pentru a castiga custodia copilulului in varsta de 2 ani .practic a venit si a ... (vezi toată discuția)
Custodie unica
Dragos03
Buna ziua
Am si eu cateva intrebari nu stiu in ce masura ma puteti ajuta .
Pe scurt situatia este urmatoare , am o fetita dintr-o relatie anterioara de ... (vezi toată discuția)