avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate chelemindra_emilia@yahoo.com

Activitate chelemindra_emilia@yahoo.com

Răspuns la discuția partaj
am scris mai devreme ca sunt in partaj pt o suma de bani pe care nu o mai am deoarece s-au cheltuit pe spitale,medicamente ,medici si mancare precum si drumuri la bucuresti (sunt din braila).am spus ca sufar de cancer limfatic.
In situatia in care eu nu am de unde sa dau banii la partaj si nici nu pot justifica cu acte cheltuiala lor- ce se intampla??Insa am acte medicale de care ma pot folosi .M a obliga sa dau bani pe care eu i-am cheltuit in scopul sanatatii-ce mi se poate intimpla?? pur si simplu nu imi pot permite un avocat,sunt la limita limitelor financiar si toate aceste lucruri imi fac rau sanatatii.
Discuție partaj
Am mai scris la dvs- sunt o persoana bolnava cu cancer limfatic,sunt la terminare de citostatic,si sotul mi-a bagat partaj la o suma de bani.Acesti bani insa mi-au fost necesari pt sanatate.Nu am bani de avocat si nici nu pot sa ma prezint in tribunal,deoarece cea mai mica emotie imi reface boala(boala se reface la stres).Cum pot proceda in acest sens,pot demonstra cu documente si referate de la spital ca sunt bolnava si sa nu ma prezint,nu pot demonstra cu acte ca nu mai am banii pt ca i-am cheltuit pe sanatate-nu era o suma f mare insa din salariu nu faceam fata tuturor cheltuielilor de la spital. Ma poate ajuta cineva cu o indrumare?
Răspuns la discuția pensie alimentara
am dat un mesaj mai devrema azi, referitor la pensia alimentara .Sunt o persoana cu servici - muncesc ca si economist la spit jud din orasul meu am un salariu de 820 lei , am un certificat cu grad de handicap ACCENTUAT- de acolo 230 lei , sufar de LIMFOM MALIGN NON HODKIN( CANCER LINFATIC)-in momentul de fata fac citostatice,el a bagat divort in timp ce faceam tratament cu citostatice( merg la spit fundeni sa le fac), sotul are un salariu de 1050 lei . Voiam sa stiu sigur daca pot baga la prima infatisare si pentru pensie alimentara si cam cat dureaza procesul de pensie alimentara.Momentan nu mi pot permite avocat,de aceea insist sa va intreb ca sa pot face eu inceputul si pe parcurs sa pot pune si avocat,spitalele si medicatiiile sunt f scumpe,si.... faptul ca intru in tribunal imi da niste emotii f puternice. Astept rasp dvs sa ma invatati,daca se poate baga pensie alimentara - precizez ca sotul meu nu tinea cont ca fac cure de citostastice si ma batea asa ca,acesti bani ar fi bineveniti pt mine. va multumesc
Buna dimineata, sunt in divort ,abia in februarie am prima infatisare ,insa sunt o persoana cu servici si cu certificat de handicap accentuat. Sunt bolnava ,in prezent fac citostatice ,insa mai am si alte diagnostice,precizec ca sunt casatorita de 5 ani si 4 luni ,si in acest timp m-am imbolnavit. Doresc sa stiu daca am dreptul la pensie alimentara, si care ar fi conditiile. va multumesc si ast rasp dvs.
Buna, am fost casatorita 5 ani ,acum sotul a bagat divort .Insa noi avem o rata la banca de nevoi personale pe termen de 7 ani cu o valoare de 260.000.000 lei vechi,bani cu care am cumparat o masina SH. Am platit doar 3 rate dupa care el a plecat de acasa cu masina si toate lucrurile personale si cu ce am mai cump noi in 5 ani. Ce doresc eu - La acest imprumut eu sunt girant(coplatitor ) la banca si as dori sa stiu cum pot sa scap de asa ceva.Banca imi spune ca nu se mai poate .
Eu sint o persoana f bolnava ,am certificat cu grad de handicap si cancer limfatic ,as dori sa se faca ceva o portita sa se refaca contractul si el sa vina cu alt girant .asta doresc . se mai poate face ceva. pot scapa de girare,in cazul in care el vine cu alt girant??