Am mai scris la dvs- sunt o persoana bolnava cu cancer limfatic,sunt la terminare de citostatic,si sotul mi-a bagat partaj la o suma de bani.Acesti bani insa mi-au fost necesari pt sanatate.Nu am bani de avocat si nici nu pot sa ma prezint in tribunal,deoarece cea mai mica emotie imi reface boala(boala se reface la stres).Cum pot proceda in acest sens,pot demonstra cu documente si referate de la spital ca sunt bolnava si sa nu ma prezint,nu pot demonstra cu acte ca nu mai am banii pt ca i-am cheltuit pe sanatate-nu era o suma f mare insa din salariu nu faceam fata tuturor cheltuielilor de la spital. Ma poate ajuta cineva cu o indrumare?
avind in vedere situatia dv. puteti solicita instantei de judecata acordarea unui avocat din oficiu si, eventual, scutirea de plata a taxelor de timbru.
am scris mai devreme ca sunt in partaj pt o suma de bani pe care nu o mai am deoarece s-au cheltuit pe spitale,medicamente ,medici si mancare precum si drumuri la bucuresti (sunt din braila).am spus ca sufar de cancer limfatic.
In situatia in care eu nu am de unde sa dau banii la partaj si nici nu pot justifica cu acte cheltuiala lor- ce se intampla??Insa am acte medicale de care ma pot folosi .M a obliga sa dau bani pe care eu i-am cheltuit in scopul sanatatii-ce mi se poate intimpla?? pur si simplu nu imi pot permite un avocat,sunt la limita limitelor financiar si toate aceste lucruri imi fac rau sanatatii.
Acuzat in dosar penal
lex64
fratele meu este chemat in judecata pe 10 .11.2010,ca complice la talharie.nu s-a dus la nici o audiere,nici o declaratie,neavand parinti, deoarece nu ... (vezi toată discuția)