avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort,banca,partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort,banca,partaj

Buna, am fost casatorita 5 ani ,acum sotul a bagat divort .Insa noi avem o rata la banca de nevoi personale pe termen de 7 ani cu o valoare de 260.000.000 lei vechi,bani cu care am cumparat o masina SH. Am platit doar 3 rate dupa care el a plecat de acasa cu masina si toate lucrurile personale si cu ce am mai cump noi in 5 ani. Ce doresc eu - La acest imprumut eu sunt girant(coplatitor ) la banca si as dori sa stiu cum pot sa scap de asa ceva.Banca imi spune ca nu se mai poate .
Eu sint o persoana f bolnava ,am certificat cu grad de handicap si cancer limfatic ,as dori sa se faca ceva o portita sa se refaca contractul si el sa vina cu alt girant .asta doresc . se mai poate face ceva. pot scapa de girare,in cazul in care el vine cu alt girant??
Cred ca ati putea merge impreuna cu sotul si persoana care doreste sa fie girant, la banca pt incheierea unui act aditional in acest sens.
Daca sotul e de acord, da. Insa foarte greu.
Sotul ar mai putea refinanta creditul, caz in care insa l-ar costa mai mult. Depinde cat doreste el sa va ajute.
Dar de facut nu SE va face nimic, ci veti face DV. si/sau SOTUL>
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat - calitate de coplatitor GeorgianaSs GeorgianaSs Buna ziua. Am o intrebare..acu 3 ani i\'am semnat fostului meu logodnic la banca pentru un credit de nevoi personale in calitate de coplatitor. As doei sa stiu ... (vezi toată discuția)
Partaj chelemindra_emilia@yahoo.com chelemindra_emilia@yahoo.com Am mai scris la dvs- sunt o persoana bolnava cu cancer limfatic,sunt la terminare de citostatic,si sotul mi-a bagat partaj la o suma de bani.Acesti bani insa ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil de 2 ani si credit prima casa Florina1986 Florina1986 Buna ziua. Sunt casatorita din 2009, iar din 2010 am un copil. In 2010 am facut un credit prima casa pe o perioada de 20 de ani impreuna cu sotul la care ... (vezi toată discuția)