in urma cu doi ani am cumparat un pamant cca 1000mp, pe aceasta suprafata aflanduse 5 stalpi de la electrica pe unul dintre acesti stalpi aflanduse un transformator electric ,neputand folosi indeajuns acest pamant din pricina acestor stalpi as putea cere chirie de la cei de la electrica?
acum 4 ani am vandut o masina .ca acte de la acea masina mai am doar cartea de identitate a masinii .Nu cunosc unde mai este acum masina si nici cine o are in folosinta .Cum pot sa o radiez la politie si fiscal?actul de vanzare cumparare care l-am facut fiind de negasit va rog ajutatima
BUNA ZIUA !
Tin inca de la inceput sa va multumesc pentru ajutor .
Acesta bucata de pamant are cam circa 700m patrati am cumparat-o anul acesta prion vara ,detin certificatul de proprietate ,contractul de vanzare cumparare cei ce mi-a vandut acest pamant sunt practic mostenitorii acestui pamand ,am fost la notar tot deci am cam tot ce trebuie la o proprietate
AM O BUCATA DE PAMANT CUMPARATA ANUL ACESTA ,PE ACEASTA SE AFLA 5 STALPI DE LA ELECTRICA PE UNUL DIN STALPI SE AFLA UN TRANSFORMATOR . TINAND CONT CA NU POT BENEFICIA DE ACEAST PAMANT PENTRU A FACE O CONSTRUCTIE SAU CHIAR ALT CEVACE AS PUTEA CERE CHIRIE CELOR DE LA ELECTRICA? ACEST PAMANT SE AFLA CHIAR IN MIJLOCUL SATULUI .