AM O BUCATA DE PAMANT CUMPARATA ANUL ACESTA ,PE ACEASTA SE AFLA 5 STALPI DE LA ELECTRICA PE UNUL DIN STALPI SE AFLA UN TRANSFORMATOR . TINAND CONT CA NU POT BENEFICIA DE ACEAST PAMANT PENTRU A FACE O CONSTRUCTIE SAU CHIAR ALT CEVACE AS PUTEA CERE CHIRIE CELOR DE LA ELECTRICA? ACEST PAMANT SE AFLA CHIAR IN MIJLOCUL SATULUI .
Buna ziua !
Depinde de la cine ati cumparat terenul, in ce conditii, ce prevede contractul, etc.
In principiu puteti trimite o notificare catre SC Electrica prezentandu- le situatia, disponibilitatea dumneavoastra pentru un acord amiabil si contractual, precum si stabilirea unui termen pentru acest acord.
In orice caz pentru o mai buna consiliere este cazul sa ne dati mai multe informatii referitor la modul de dobandire, vanzator, clauze contractuale.
Cu stima !
BUNA ZIUA !
Tin inca de la inceput sa va multumesc pentru ajutor .
Acesta bucata de pamant are cam circa 700m patrati am cumparat-o anul acesta prion vara ,detin certificatul de proprietate ,contractul de vanzare cumparare cei ce mi-a vandut acest pamant sunt practic mostenitorii acestui pamand ,am fost la notar tot deci am cam tot ce trebuie la o proprietate