avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHIRIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHIRIE

AM O BUCATA DE PAMANT CUMPARATA ANUL ACESTA ,PE ACEASTA SE AFLA 5 STALPI DE LA ELECTRICA PE UNUL DIN STALPI SE AFLA UN TRANSFORMATOR . TINAND CONT CA NU POT BENEFICIA DE ACEAST PAMANT PENTRU A FACE O CONSTRUCTIE SAU CHIAR ALT CEVACE AS PUTEA CERE CHIRIE CELOR DE LA ELECTRICA? ACEST PAMANT SE AFLA CHIAR IN MIJLOCUL SATULUI .
Cel mai recent răspuns: serafim liviu , utilizator 10:22, 20 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Depinde de la cine ati cumparat terenul, in ce conditii, ce prevede contractul, etc.
In principiu puteti trimite o notificare catre SC Electrica prezentandu- le situatia, disponibilitatea dumneavoastra pentru un acord amiabil si contractual, precum si stabilirea unui termen pentru acest acord.
In orice caz pentru o mai buna consiliere este cazul sa ne dati mai multe informatii referitor la modul de dobandire, vanzator, clauze contractuale.
Cu stima !
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat
BUNA ZIUA !
Tin inca de la inceput sa va multumesc pentru ajutor .
Acesta bucata de pamant are cam circa 700m patrati am cumparat-o anul acesta prion vara ,detin certificatul de proprietate ,contractul de vanzare cumparare cei ce mi-a vandut acest pamant sunt practic mostenitorii acestui pamand ,am fost la notar tot deci am cam tot ce trebuie la o proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Proprietate extravilana cu 7 stalpi electicitate . simpatyk simpatyk Buna ziua. Uitati care este problema am 2 hectara de pamant extravilan si am pe acest pamant 7 stalpi de electricitate an lungimea parcelei chiar pe mijloc si ... (vezi toată discuția)
Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 m. intr-o ... Cristian Io Cristian Io Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 m. intr-o comuna din jud. Mehedinti. Pe teren, la 3 m. de gardul imprejmuitor, se afla un transformator ... (vezi toată discuția)