avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 m. intr-o ...

Am cumparat in 1997 o casa si terenul aferent, de 1000 m. intr-o comuna din jud. Mehedinti. Pe teren, la 3 m. de gardul imprejmuitor, se afla un transformator electric apartinand societatii CEZ -furnizare Oltenia , care ocupa circa 30 mp. din curtea mea, in mijlocel livezii, precum si un stalp de beton ptr. instalatii electrice inalt de cca. 14 m. Intrucat au loc interventii ocazionate de reparatii, revizii sau pene, angajatii societatii intra cu sau fara acordul meu in curte, sar gardul sau il taie din sudura si nu il mai repara si taie pomii fructiferi imprejurul transformatorului sau stalpului. Prin anul 2000 le-am cerut sa-si ia toate alea din curtea mea si mi-au raspuns ca ele apartin domeniului public. In curtea mea, pe proprietatea mea. Cred ca ar trebui sa ma despagubeasca ptr. daunele produse si ptr. nefolosinta terenului, sau sa concesioneze suprafata pe care o folosesc. Eu nu beneficiez de vreo scutire de plata la electricitate. Cum credeti ca ar trebui sa procedez ? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie vasilemb vasilemb Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)