sa explic:de pe data 2 iunie-30iunie am nemotivate restul lunilor pana in decembrie sunt pontata.instanta a decis reincadrarea in munca dar nu a specificat data iar patronul a decis de unul singur incadrarea mea de pe 29 iunie.
buna ziua.am avut un proces cu patronul la care am lucrat si mi s-a dat castig de cauza dar el nu a respectat sentinta(sentinta spunea anularea deciziei de concediere decizie ce continea 17 nemotivate)iar el nu mi le-a anulat si eu am facut plangere.
da dar decizia de concediere continea 17 nemotivate iar instanta la pronuntarea sentintei nu a specificat anularea nemotivatelor ci anularea deciziei si angajatorul spune ca el nu trebuie sa le anuleze.multumesc
buna ziua as avea si eu o intrebare.o prietena a fost concediata pe motiv de parasirea locului de munca cu 17 nemotivate dar neavand cercetare prealabila.a dat in judecata firma si a castigat anularea deciziei de concediere.intrebarea mea este :se anuleaza nemotivatele?pt ca angajatorul nu le-a anulat si i s-a predat statul de plata cu nemotivate.multumesc
buna seara.am si eu o rugaminte si anume sa ma lamuriti intr-o problema daca puteti.am fost in cresterea copilului si dupa ce am terminat concediul de 2 ani m-am intors la firma ,am lucrat 6 luni de zile dupa care mi s-a desfacut contractul cu art 65.vreau sa stiu si eu daca pot beneficia de somaj.ultima mea zi de lucru a fost pe 15 dec ,de la acea data se socotesc 12 luni?