avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate dorcea alina

Activitate dorcea alina

Răspuns la discuția procedura civila
sa explic:de pe data 2 iunie-30iunie am nemotivate restul lunilor pana in decembrie sunt pontata.instanta a decis reincadrarea in munca dar nu a specificat data iar patronul a decis de unul singur incadrarea mea de pe 29 iunie.
da dar eu nu vreau plata acelor zile eu vreau sa mi se anuleze nemotivatele pentru a putea intra in somaj.imi puteti spune ce trebuie sa fac?
buna ziua.am avut un proces cu patronul la care am lucrat si mi s-a dat castig de cauza dar el nu a respectat sentinta(sentinta spunea anularea deciziei de concediere decizie ce continea 17 nemotivate)iar el nu mi le-a anulat si eu am facut plangere.
buna ziua.imi puteti spune aproximativ cat dureaza un proces pentru interpretare de sentinta(nerespectarea sentintei judecatoresti)?multumesc
multumesc foarte frumos si scuzati-mi insistenta
multumesc pentru raspuns,dar ce se poate face in privinta aceasta pentru ca daca nemotivatele nu sunt anulate nu se pot face demersurile pentru somaj
da dar decizia de concediere continea 17 nemotivate iar instanta la pronuntarea sentintei nu a specificat anularea nemotivatelor ci anularea deciziei si angajatorul spune ca el nu trebuie sa le anuleze.multumesc
buna ziua as avea si eu o intrebare.o prietena a fost concediata pe motiv de parasirea locului de munca cu 17 nemotivate dar neavand cercetare prealabila.a dat in judecata firma si a castigat anularea deciziei de concediere.intrebarea mea este :se anuleaza nemotivatele?pt ca angajatorul nu le-a anulat si i s-a predat statul de plata cu nemotivate.multumesc
Discuție somaj
buna seara.am si eu o rugaminte si anume sa ma lamuriti intr-o problema daca puteti.am fost in cresterea copilului si dupa ce am terminat concediul de 2 ani m-am intors la firma ,am lucrat 6 luni de zile dupa care mi s-a desfacut contractul cu art 65.vreau sa stiu si eu daca pot beneficia de somaj.ultima mea zi de lucru a fost pe 15 dec ,de la acea data se socotesc 12 luni?
as dori sa stiu si eu cum se ia in calul salariul compensatoriu ,net sau brut.multummesc