avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza salariul compensatoriu?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza salariul compensatoriu?

as dori sa stiu si eu cum se ia in calul salariul compensatoriu ,net sau brut.multummesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 03:16, 16 Decembrie 2009
De regula contractele colective de munca vorbesc despre salarii de baza cind au in vedere salaruile compensatorii deci se iau in calcul salarile brute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza salariul compensatoriu? lorica180 lorica180 Buna ziua! Am fost disponibilizata de la o firma de distributie si urmeaza sa-mi dea un salariu compensatoriu. In ultimile 3 luni am fost in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Neacordare salariu compensator! rcb rcb As dori sa stiu daca in cazul restructurarilor care urmeaza sa aibe loc in cazul bugetarilor,avem dreptul la un salar compensator? multumesc. (vezi toată discuția)