avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neacordare salariu compensator!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neacordare salariu compensator!

As dori sa stiu daca in cazul restructurarilor care urmeaza sa aibe loc in cazul bugetarilor,avem dreptul la un salar compensator?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 16 August 2010
La concediere, conform contractului colectiv de munca incheiat la nivel national orice salariat are dreptul la un salariu compensatoriu.

Acesta reprezinta minimum; prin contractul colectiv incheiat la nivel de ramura sau unitate puteti obtine chiar mai multe salarii compensatorii. Interesati-va la liderul dvs. de sindicat.
~ Conținut șters la cerere ~
Macar 1 singur salriu!Din C Col de m la nivel national 2010-2011!


Exista asa ceva !?!
Este CCM unic la nivel national 2007-2010 :stunned:
Cred ca este vorba despre Contractul Colectiv de munca unic la nivel national 2007 - 2010, publicat in Monitorul Oficial, Partea a V-a, nr. 5 din 29 ianuarie 2007

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu Pupicia Pupicia O fosta angajata a cerut un salar compensatoriu deoarece nu i s-a acordat la concediere. In CCM la nivel de unitate nu avem stipulat ca am acorda salarii ... (vezi toată discuția)
Restrangerea activitatii asandra2004 asandra2004 Buna ziua! Va rog sa ma ajutat intr-o problema spinoasa. Mi s-a cerut sa concediez un angajat pentru motive ce nu tzin de persoana salariatului ca urmare a ... (vezi toată discuția)